Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Pomalé ubuntu  (Přečteno 8969 krát)

Rossi46

• Návštěvník
Re: Pomalé ubuntu
« Odpověď #25 kdy: 19 Prosince 2008, 08:33:48 »
To nikdo nemel problem s ovladacema na Ati? Ja uz jsem zkousel ty navody co jsou tady a wiki a nic :(

Zerog

• Aktivní člen
  • *
    • Zerog blog
« Odpověď #26 kdy: 19 Prosince 2008, 09:56:17 »
Ja mam ATI a Ubuntu 8.04. Pocitac nic moc. 2 GHz. 1Gb RAM a musim uznat, ze slape dobre a svizne. Ale co se startu tyce tak XP jsou hned po ciste instalaci rychlejsi (taky neni divu). Ale staci nahrat software a XP jsou v riti. Nakonec to skonci tak, ze je zase musim preinstalovat...ble...  Proto mam Ubuntu.
Distro:  Debian
WM:      Awesome
NT:       Latitude D620

vidocq

• Návštěvník
« Odpověď #27 kdy: 19 Prosince 2008, 10:45:02 »
To nikdo nemel problem s ovladacema na Ati? Ja uz jsem zkousel ty navody co jsou tady a wiki a nic :(

a zkoušel jsi ty ati ovladače naistalovat přes Envy?? Když jsem měl radeon9600 tak mi prostředí taky blblo pokud jse měl zapnutou 3d akceleraci ale po naistalování ovladačů pomocí envy mi to šlapalo v pohodě ;)

Rossi46

• Návštěvník
« Odpověď #28 kdy: 20 Prosince 2008, 16:07:41 »
a zkoušel jsi ty ati ovladače naistalovat přes Envy?? Když jsem měl radeon9600 tak mi prostředí taky blblo pokud jse měl zapnutou 3d akceleraci ale po naistalování ovladačů pomocí envy mi to šlapalo v pohodě ;)
Tak jsem to zkusil pres Envy a furt to sami, zadna zmena :(
Fakt me to mrzi protoze se mi ubuntu fakt libi ale ze se mi tam sekaj i videa tak musim na blby windowsy, kdybych to nejak rozchodil aby to bylo plynuli tak mam jen ubuntu.
Nekdo jiny dalsi tip?

h4ck1

• Aktivní člen
  • *
    • Můj blog
« Odpověď #29 kdy: 22 Prosince 2008, 06:25:47 »
Já jsem to zatím vyřešil tak, že jsem nainstaloval Kubuntu 8.04 LTS a jede to v pohodě. O dost svižněji než Gnome... Akorát mám teď po startu bílou obrazovku, ale to už řeším v jiném tématu... :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.