Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Bluetooth - OBEX, nefunguje implementace v nautilu?  (Přečteno 1487 krát)

dosmanak

• Aktivní člen
  • *
  • JŮ HELE
Bluetooth - OBEX, nefunguje implementace v nautilu?
« kdy: 15 Prosince 2008, 21:36:35 »
Ahoj. Pokud posílám soubor pomocí odeslat... tak se to podaří, když ale otevřu okno s obsahem telefonu, mohu prohlížet a mazat, ale když chci něco zkopírovat někam na mobil, zahlásí to chybu: Operace není podpůrnou vrstvou podporována
Zdá se, že jinak BT funguje tak do toho nechci moc šťourat, ale rád bych věděl čím to je. Nevím ani kde začít.
Nedávno jsem mobil používal nako GPRS modem a fungovalo to, možná to je nějakou aktualizací, nevím
Používám Ubuntu 8.04 Hardy Heron, notebook HP6910p, HW ale IMO není důležitý, protože to dřív fungovalo.
Taky jsem měl mobil v servisu, ale prý ho jen čistli (jde o n6300)
Děkuji

EDIT: JJ mám 8.04, jsem se spletl
« Poslední změna: 18 Prosince 2008, 20:39:44 od dosmanak »
DOSmaňák
Věčný začátečník

peedee

• Aktivní člen
  • *
Re: Bluetooth - OBEX, nefunguje implementace v nautilu?
« Odpověď #1 kdy: 17 Prosince 2008, 20:28:49 »
Ahoj, jestli mas Ubuntu 8.10, tak je to Intrepid Ibex. Od te doby co jsem presel na II, tak mi BT nefunguje vubec.. nasel jsem o tom i hlaseni, ze se jedna o BUG..

Woofie

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 17 Prosince 2008, 23:05:30 »
mne to funguje resp. nefunguje stejne jako tobe.. reaguje mi to jen na odeslani, takze s kartou pracuji pres redukci a usb.. zkousel jsem i wammu, ale to mi casto padalo..

vidocq

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 18 Prosince 2008, 14:47:47 »
to je ještě pohoda mě bluez s II už nefuguje vůbec :( a na HH jelo v pohodě ... furt čekám na nějaký fix

dosmanak

• Aktivní člen
  • *
  • JŮ HELE
« Odpověď #4 kdy: 18 Prosince 2008, 20:40:31 »
Tak bude asi zakopanej pes v nějakejch aktualizacích, protože eště asi před měsícem mi to normálně fungovalo
DOSmaňák
Věčný začátečník

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.