V PC mám dva disky, na jednom XP na druhom 7.04. Dostal som USB kľúč, ktorý sa mi v 7.04 neisto otváral. Preto som z netu stiahol doplňujúce programy a potom to začalo. Keď som reštartoval 7.04, tento sa už nespustil. Na 7.04 som mal v Home fotografie. Pokúšal som sa ich dostať na disk s XP. Otvoril som disk 7.04 z XP, dostal som sa do Home k fotografiám, ale ikona sa ukázala ako neprístupná, nedalo sa s ňou manipulovať. Pritom niektoré súbory bolo možné preniesť do XP. Potom som po reštartovaní PC spustil z CD 8.10. Po otvorené súborov z disku s 7.04 som sa snažil súbor s fotkami preniesť na disk XP, ale ikona sa zobrazila rovnako neprístupná ako z XP. Neviem ako a či ešte môžem zachrániť fotky. Pokúsil som sa ešte aj o reinštaláciu 7.04, ale proces sa zastavil s tým, že potrebuje zmazať disk s 7.04 a až potom nainštalovať, to by som načisto stratil dáta z tohoto disku. Keď som sa pokúšal len s opravou 7.04 dostal som sa do pokynovej konzoly, do ktorej som už nevedel čo napísať, preto som tento postup zavrhol. Ďakujem.