Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Hledám SW pro scanner wi-fi sítí  (Přečteno 17855 krát)

nuclex

• Aktivní člen
  • *
Hledám sw pro scanner wi-fi sítí
« Odpověď #25 kdy: 24 Října 2006, 23:01:18 »
Ale ne proc.. mne to pomohlo hodne. Takoveho zmetka mam jako ucitele na vypocetce.
Export dokumentu do pdf.. jedina cesta virtualni tiskarna :-) Neni jine cesty. Open office nezna.. a i kdyby o nem vedel, musel by se ucit nove veci.. tak radeji mlzi :-)

Zmenil bych jenom nazev :-) vlakna. Ja chodit 15 let do skoly, delat do compu a neumet spustit program, napustim si vanu a podrezu zapesti :-)
Minimalne si muzete polozit otazku.. co platite z dani, koho platite a proc platite :-)
Ten oktan je za vsechny prachy..
Pentest Tutoriály :: WiFi Hacking Ubuntu :: FreeWiFi HotSpot :: Gnome #LTS 10.04 / 2.6.32.24

David

• Návštěvník
« Odpověď #26 kdy: 27 Listopadu 2006, 22:41:49 »
ze zacatku je trosku uzitecna...
Asus A6Vm, 1024 RAM, GF 7300Go, Centrino 1.80GHz

xelvis

• Návštěvník
« Odpověď #27 kdy: 03 Prosince 2006, 15:58:56 »
Zdravim Vas lidi. Mam reseni SWSCANNER.

xelvis

• Návštěvník
« Odpověď #28 kdy: 03 Prosince 2006, 16:03:33 »
Resenim je SWSCANNER, nejlepsi scaner wifi siti co znam, ukazuje kanaly, wep, signal, ssid, mac AP aji.

patas

• Návštěvník
« Odpověď #29 kdy: 09 Dubna 2007, 17:50:10 »
no ja sem si to tady procetl. Nechapu proc se tady pta nejakej inteligent co si rika spravce site na veci o kterejch se vlastne ani nechce nic naucit. Typickej  klikac kterej umi akorat houby.Chlubit se tim ze sem systemak kterej spravuje nejaky servery ve statni sprave a pritom nic neumim to bych bral jako dost velkou drzost na to ze takovy jako si ty platim ze svych dani.Hele bud chces poradit a nebo tady budes kidat nesmysly.Uvedom si ze si na foru o linuxu a ne u svejch kamosu na mrkvosoftu. Jinak co se tyce HW tak podle me jedina slusna tiskarna je HP ale s PCL jazykem.Zatim sem nemel nikdy problem rozchodit pres printservery RICOH a spol sou *censored*.Me pripadas jako nasazenej provokater.
Puvodne jsem to ani napsat nechtel ale pri tom cteni mi to proste nedalo

stranger

• Návštěvník
« Odpověď #30 kdy: 09 Dubna 2007, 19:25:48 »
Dobre vlakno. Aj som sa zabavil. Takych adminov je aj u nas plna statna sprava a policajny zbor, SIS, NBU :-) Nezamestnal by som ich ani ako pokladnikov do Tesca, ako dokladacov tovaru mozno... A urcite by som im zobral vodicak, detsky pocit bol viac ako spravny...

K teme. Pouzivam Swscanner, robime aj wifi net, zatial mi stacil. Vo Wine je ekvivalent Netstumbler, je free, tak ho propagujem...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.