Zdravím,
jsem si vědom, že problém s režimem S3 je zde dost řešen, ale řešení mého problému jsem nenašel. Ten je následující:
Uspání se podaří, probuzení nikoli. Výsledkem je to, že když mám ve správě napájení na tlačítku pro napájení nastavené 'uspat do paměti', PC se probudí a hned zase usne.
Když mám nastavené vypnutí, PC se probudí a vypne.
Když mám nastavené 'zeptat se', tak se sice probudí, zadám heslo a dostanu se zpět na desktop, tak se několikrát za vteřinu otevře dialog pro vypnutí PC a zase zmizí. Prostě to splašeně neustále bliká. Když restartuju xka, a přihlásím se, bliká to furt, je třeba restartovat. Pochopitelně s desktopem nejde naprosto nic dělat. Blikání je odhadem tak 20x za sekundu

Jen dodám, že toto podivné chování je při stisknutí tlačítka napájení. Nicméně protože nemám PS2 klávesnici, nemám žádnou jinou možnost, jak PC probudit.
A poslední věc - toto chování je až poslední dobou. Trochu se v tom vrtám a nevyhnu se občas reinstalaci. Nicméně mi to dělá i na čisté instalaci (HH i II). Vůbec nemám potuchu, jaktože mi to vůbec někdy šlo.....
Teoretické řešení by bylo dotlačit do správy volbu 'nedělat nic' - stejně, jako je to ve volbě stisku tlačítka pro uspání. Tato volba tam z nepochopitelného důvodu není.
Co s tím?