Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: duplikované kontakty v Kopete  (Přečteno 1216 krát)

Hipp

• Návštěvník
duplikované kontakty v Kopete
« kdy: 09 Ledna 2009, 14:19:52 »
Dobrý den, před nedávnem jsem z Pidgina přešel na Kopete. Ze začátku bylo vše v pořádku, ale jednou si zase tak pustím Kopete a jaké je moje překvapení, když jsou všechny mé kontakty ICQ duplikované ;D jako pracovat se s tím dá, ale žádná slast to není, když vezmete na vědomí, že mám běžně přes 80 kontaktů online a místo nich je jich tam 160.

Nevíte prosím někdo, jak se toho zbavit?

Při hledání na vašem fóru jsem našel toto http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,28950.0.html, ale už jsem nikde nenašel odpoěď - to abyste neřekli, že se ani nepokouším hledat ;)
« Poslední změna: 09 Ledna 2009, 17:56:02 od Hipp »

Tomáš Jančík

• Stálý člen
  • **
    • TomášJančík.net
Re: duplikované kontakty v Kopete
« Odpověď #1 kdy: 09 Ledna 2009, 21:42:58 »
někteří klienti si contact list ukládají i do souboru na disku a pak je z něj načítají... není možné, že se načítají kontakty z netu i z disku?
« Poslední změna: 11 Ledna 2009, 00:44:53 od Anna Taliánová »

Hipp

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 16 Ledna 2009, 17:46:08 »
hledal jsem kde se dalo, ale nic nepomáhá... Nemá ještě někdo nějakou radu prosím?

brumla.cz

• Aktivní člen
  • *
  • Skill: Shit_happens
« Odpověď #3 kdy: 17 Ledna 2009, 10:44:28 »
hledal jsem kde se dalo, ale nic nepomáhá... Nemá ještě někdo nějakou radu prosím?

no já to tenkrát musel vyřešit tak, že jsem je ručně zase smazal... to ale není nejlepší řešení, jednak proto, že je vysoce neumětelský a jednak proto, že jsem u asi třetiny svých kontaktů přišel o autorizaci, takže jsem ji musel vyžadovat znova jako idiot...

víc bohužel poradit neumím... jestli se správně pamatuju, tak jsem tehdy i ručně mazal .kopete a nic...  :-\
Udělejmě ze středy den za lepší systém! Ubuntu, Ubuntu! Do toho, Češi!
Registered Linux User #475372! | Asus P43E (Core i3, 4GB, Ubuntu 14.04 + Virtualbox W8.1)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.