To nastavíš v přehrávači videa. V případě např. totemu, tedy těch co používají gstreamer si přes terminál spusť příkazem gstreamer-properties a v záložce video si to můžeš nastavit.V případě např. vlc nebo mplayeru to máš v nastaveních daného multimediálního přehrávače - někde v sekci video. Možná by mohl pomoci také výstup opengl. V případě X11 všechno potáhne procesor.
Hi all , po nainštalovaní nových ovládačov na ATI HD4850 pre Ubuntu mi začali preblikovať všetky videá . Na internete som našiel , že treba prepnúť prehrávanie na X11 . No nvm ako ? Ďakujem.
Hm jenže nevýhoda toho je, že u kvalitnějších videíí není obraz plynulý, takže proto si Compiz vypínám, když si chci něco pustit.
Sorry , nevedel som , že je to otravná otázka ...
Citace: pedrito4 17 Ledna 2009, 19:35:03Sorry , nevedel som , že je to otravná otázka ...Za to, že je to otravná otázka, nemůžeš (pro tvé info, vyskytuje se již cca rok pravidelně 1-2x týdně). Ten můj povzdech ber spíše jako radu do budoucna. Odpověď na 90% dotazů najdeš 1000x rychleji, když použiješ gůgl nebo vyhledávání na fóru (odpověď máš úrakticky hned a nemusíš čekat, až ti někdo odpoví).
Citace: EuGenio 17 Ledna 2009, 22:36:24Citace: pedrito4 17 Ledna 2009, 19:35:03Sorry , nevedel som , že je to otravná otázka ...Za to, že je to otravná otázka, nemůžeš (pro tvé info, vyskytuje se již cca rok pravidelně 1-2x týdně). Ten můj povzdech ber spíše jako radu do budoucna. Odpověď na 90% dotazů najdeš 1000x rychleji, když použiješ gůgl nebo vyhledávání na fóru (odpověď máš úrakticky hned a nemusíš čekat, až ti někdo odpoví).A není spíš problém to, že s tím nikdo za ten rok nic neudělal?