Tak trochu jsem ho vyřešil sám, ale pro jistotu to sem dám...
Klekl mi počítač a tam jsem musel znova instalovat 8.10 znova. Nechal jsem si poslat CD s 8.10 a tak jsem to instaloval z toho...
Jenže to nějakým způsobem nebylo možné, jediné co jsem dokázal udělat bylo v nabídce CDčka dát instalovat Ubuntu, potom se zobrazilo načítání Ubuntu a konec... Vic nic to nezobrazilo... Prostě černo.
Tak sem si řekl že to může být nějak špatně nalisovaný a vložil jsem do cdromky kubuntu 8.10 alternate. V tomto případě se mi to podařilo nainstalovat, ale výsledek byl v podstatě totožný.
Když jsem zapl počítač, v GRUBu jsem si vybral kubuntu 8.10 tak se zobrazilo načítání, ale když se mělo zobrazit přihlašovací okno, jednoduše bylo černo.
Tak jsem přepl do shellu (ctrl + alt + f1) a pokusil jsem se zapnot xka, vyhodilo mi to
Server is already running on display 1Moc rozumnej sem z toho nebyl, tak jsem nainstaloval Gnome, ale to dopadlo stejne jak KDE...
Nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem nainstaloval 8.04, který jelo naprosto bez problémů a až potom doinstaloval 8.10...
Netuší někdo čím to může být?
HW:
ATI 3870, AM2 5600+,4gb RAM 667, MSI K9A2 CF