Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Amarok na Windows  (Přečteno 1387 krát)

honorguard

• Host
Amarok na Windows
« kdy: 19 Ledna 2009, 19:54:03 »
Zdravím všechny,
vím že tohle sem tak trochu nepatří, ale brácha si poslední dobou u mě strašně oblíbil Amarok. Bohužel se mi už delší dobu nedaří mu nacpat Linux (resp. ne nedaří, ale on by na něm stejně nevydržel). Našel jsem že Amarok je součástí portu KDE for windows, jenže jsem si ho stáhl a nainstaloval a Amarok nenašel. Nenašel jsem tam např. ani Kate... Amarok a Kate jsou aplikace které bych na windowsu postrádal... Nemáte někdo s tímhle portem zkušenosti?
Díky moc

PS: Rovnou předejdu dotazům a řeknu že jsem to dal do podpory pro pracovní prostředí, protože Amarok je součástí KDE.

Libor Šedivý

• Stálý člen
  • **
    • liborse.mechenice.net
Re: Amarok na Windows
« Odpověď #1 kdy: 21 Ledna 2009, 00:27:34 »
Nepomohla by virtualizace?  :D Teď vážně, na jejich stránkách se píše, že verze pro Win je velmi nestabilní, takže bych použití na Win doporučoval, jen pokud chcete testovat. Více, než to, že je to součástí toho balíku, jsem nenašel. U mého bráchy jsem myslel, že se taky s Ubuntu nikdy nesžije a teď nechce používat nic jiného.
Ubuntu 18.04, Acer Aspire V15 Nitro Black Edition II, 16 GB

ETNyx

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 27 Ledna 2009, 17:08:29 »
Když pomineš dvě hlášky při startu přehravače a tři když vlezeš do nastavení tak jde i na win XP použit celkem slušně sice trošku pomalejěí ale jinak pohoda. Jo a ještě doporučuju vypnout ODS (takový to zobrazení panelu když se změní písnička některý "fullscreen" aplikace to nemaj radi, u mě jen counterstrike) zatím mi jede asi 3 hodiny vkuse prace v OO, v internetu (FF) a 2 hry sem zkoušel (CS:S a RA3)  http://windows.kde.org/download.php
jabber: etnyx@jabbim.cz

honorguard

• Host
« Odpověď #3 kdy: 27 Ledna 2009, 20:43:13 »
Díky, zkusim.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.