Zdravim,
tak jsem schvalne chtel vyzkouset jak vypada instalce ve win a co se nestalo. Po restartu se ma objevit okno windows boot manageru a to se v mem pripade nestane. Rekl jsem si ok, zkusim v boot.ini nastavit aby se zobrazovalo, ale pak mi doslo, ze tam stejne asi nebude a neni. Instalace ho zrejme odstani a nekam zazalohuje a pak pouzva svuj. Pri startu problikne nahore na monitoru nejaky radek, cert vi co je v nem napsano, ale myslim ze je tam neco jako "chybi neco" s takovym tim divnym znakem jak to nezvlada cestinu.
Nevim, zda muze na tohle muze mit vliv fakt, ze se mi za posledni mesic asi dvakrat stalo, ze xp nahlasili pri startu, ze soubor xxxx.xx nenalezen / tusim ntloader/ a pomohlo jenom prenos systemovych souboru pri nabootovani z cd. Pravdepodobne mi brzy odejde disk, ale to je vedlejsi. Ze skusenosti vim, ze jak se zacnou ztracet data z boot sektoru, disk za par mesicu zmizi

Nicmene se ptam, zda mi nekdo neporadi, zda tohle cele nevyresim rucnim nakonfigurovanim nejakeho souboru. Po instalaci Ubuntu jich mam v rootu az az:-)