Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Ještě jedna k Amaroku - nejde wiki  (Přečteno 1652 krát)

Marsyas

• Návštěvník
Ještě jedna k Amaroku - nejde wiki
« kdy: 02 Února 2009, 16:44:50 »
Když chci najít stránku interpreta, nenajde to nic. jen to píše "Fetching informations" a pak se objeví seznam jazyků.

Našel jsem na netu už celkem slušnou řádku návodů (např http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=512602), ale nic moc s tim nedokážu.
Je tam totiž napsáno, že kód se má změnit v contextbrowser.cpp.

Když ale zadám vyhledávání čehokoliv, co obsahuje "contextbrowser", najde mi to jen contextbrowser.HTML. No a tam danej kód vůbec neni...

Marsyas

• Návštěvník
Re: Ještě jedna k Amaroku - nejde wiki
« Odpověď #1 kdy: 05 Února 2009, 22:19:48 »
Nevíte opravdu někdo, co s tim? Už tejden hledám na netu nějakej funkční návod, trávim nad tim několik hodin denně a NIC.

dingo

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 06 Února 2009, 16:24:10 »
mne to tiez robi....zo zaciatku to islo asi tyzden a potom (asi po aktualizacii) to prestalo fungovat, skusim trosku pogooglit, keby som nahodou nieco nasiel dam vediet

Yontalcar

• Stálý člen
  • **
  • Semper fidelis
« Odpověď #3 kdy: 06 Února 2009, 20:29:29 »
Když chci najít stránku interpreta, nenajde to nic. jen to píše "Fetching informations" a pak se objeví seznam jazyků.

Našel jsem na netu už celkem slušnou řádku návodů (např http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=512602), ale nic moc s tim nedokážu.
Je tam totiž napsáno, že kód se má změnit v contextbrowser.cpp.

Když ale zadám vyhledávání čehokoliv, co obsahuje "contextbrowser", najde mi to jen contextbrowser.HTML. No a tam danej kód vůbec neni...
musíš to změnit ve zdrojovém kódu; později sem dám podrobnější návod
NB: ASUS X53U - AMD Brazos E450; Debian GNU/Linux Sid amd64 (KDE 4.14)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist. - Albert Einstein

Yontalcar

• Stálý člen
  • **
  • Semper fidelis
« Odpověď #4 kdy: 06 Února 2009, 23:00:35 »
postup:
1. přemístíme se do nějakého pracovního adresáře a otevřeme zde terminál
2. nainstalujeme si závislosti pro sestavení balíčku a stáhneme zdrojové kódy balíčku
Kód: [Vybrat]
# apt-get build-dep amarok
$ apt-get source amarok
3. přemístíme se do adresáře se zdrojovými kódy amaroku
$ cd amarok*4. upravíme soubor amarok/src/contextbrowser.cpp a to tak, že řádek
m_wiki = m_wiki.mid( m_wiki.find( "class=\"firstHeading\">" ) );nahradíme řádkem
m_wiki = m_wiki.mid( m_wiki.find("<h1 id=\"firstHeading\" class=\"firstHeading\">" ) );5. kompilaci spustíme následujícím  příkazem (počítejte s tím, že to bude chvíli trvat - mě to trvalo 25min)
$ dpkg-buildpackage -b6. nainstalujeme balíky, které nám to vyklopilo o adresář níž (samozřejmě jen ty, které byly nainstalované už předtím)
NB: ASUS X53U - AMD Brazos E450; Debian GNU/Linux Sid amd64 (KDE 4.14)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist. - Albert Einstein

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.