Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: gnome-power-manager - nenabehnou X.. (Hardy)  (Přečteno 1511 krát)

Pepe999

• Stálý člen
  • **
gnome-power-manager - nenabehnou X.. (Hardy)
« kdy: 05 Února 2009, 12:24:17 »
Zdar lidi, vcera jsem aktualizoval zminej balik, plus jeste baliky jockey.gtk a mam dojem, ze jeste jeden, asi jockey-common a na jadru 2.6.24.23 nemuzu nabootovat do X. Zkousel jsem to 2x, vypis byl ok, jako vzdy a kdyz mel nabehnout login screen, tak proste jenom tma a nic nereagovalo. Tohle mi delalo docela casto na Intrepidu a i kvuli tomu jsem ho zrusil a vratil se k Hardymu. Jadro 2.6.24.22 nabootovalo bez problemu napoprve. Mozna to bude nejaka vadna aktualizace, protoze to melo dohromady pouze 2.2MB, ale instalovalo se to cca 10 minut, plus obe jadra jsem mel vytizene na 95%+. Tech 10 minut zhaveni procesoru bylo kvuli prave nastavovani zmineneho gnome-power-manageru. Zajimalo by me, jestli ma nekdo podobnej problem...
NTB Toshiba A100 049

Fracty

• Stálý člen
  • **
Re: gnome-power-manager - nenabehnou X.. (Hardy)
« Odpověď #1 kdy: 06 Února 2009, 15:31:08 »
popravdě nyní mi tu vyskočila ta aktualizace také, ale ještě jsem jí neodklepnul, takže to asi ani neudělám :)já teda vždy s aktualizacema čekám 2-3 dny.. obvykle se to vyplatí;)

Pepe999

• Stálý člen
  • **
Re: gnome-power-manager - nenabehnou X.. (Hardy)
« Odpověď #2 kdy: 07 Února 2009, 11:05:03 »
popravdě nyní mi tu vyskočila ta aktualizace také, ale ještě jsem jí neodklepnul, takže to asi ani neudělám :)já teda vždy s aktualizacema čekám 2-3 dny.. obvykle se to vyplatí;)
No, tak napotreti jsem do toho novejsiho jadra bootnul, ale uz jsem asi 2x musel opet natvrdo vypnout a znovu zapnout pc. Docela me to vytaci, protoze ve vypise neni zadnej error nebo fail a system proste nenabehne...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.