nejedna se nahodou o totozny problem, jaky jste jiz uvadel jinde?
cim je to ze ludia kladu taketo blbe otazky?
Citacecim je to ze ludia kladu taketo blbe otazky?.....
no tak urcite min to ze uvedies o aky pc sa jedna ulahci mnohym ludom to ked sa ti budu snazit pomoct.priznam sa ze o tom tvojom predchadzajucom threade som vobec nevedel.ale pri boote z cd skus k parametrom kernelu pridat pci=nommconf
PC je o 2 radky vys
Citace: omg__PC je o 2 radky vysno na to som prave narazal.a podarilo sa ti tam dopisat ten parameter?
Citacenejedna se nahodou o totozny problem, jaky jste jiz uvadel jinde?prijde mi ze tam dolu se nikdo nediva.
takze asi linux mit nemuzu
pro 64 bit mi to vypisuje nejake chby a pro x386 se mi to resetuje
PANIC: early excption rip ffffffff8022cfb9 error 0 cr2 ffff 810040000000
Citace: omg__pro 64 bit mi to vypisuje nejake chby a pro x386 se mi to resetujetak moment - jake chyby ta 64bit verze vypisuje? nejedna se o jiz uvedene Kód: [Vybrat]PANIC: early excption rip ffffffff8022cfb9 error 0 cr2 ffff 810040000000
Citace: omg__takze asi linux mit nemuzuNeházej flinu do žita. Být tebou zkusil bych jiné distro třeba Suse nebo Mandrivu One. Pokud by ti to restartovalo i při instalaci jiného distra tak to bude asi hw problém. Z vlastní zkušenosti vím že když si dokoupil druhou 256 paměť tak XP fungovaly ok ale Linux nahodile vypsal ohronmé množství asi chybových hlášení, kterým jsem samoshřejmě nerozumněl, nebo taky v nekterem místě/nahodilém/ začal restartovat pc. Když jsem ze slotu vyjmul kteroukoliv 256 paměť vše bylo ok. Musel jsem v obchodě paměť za flašku vyměnit za model od jiného výrobce. Linux je asi na nějakou tu paritu v pamětech náročnější. Ja nevěděl v té době že existuje memtest je na instalacčním cd v Ubuntu hned při zvolení instalace. Vyzkoušej...