Zdravím všechny příznivce UNIXů,
Windowsy mě přestaly bavit a když jsem přičuchnul k Unixům, zjístil jsem, že to je OS pro mě. Původně jsem měl disk rozdělen na 2 části (C - cca 30 GB, D - cca 200 GB). Při instalaci Ubuntu (a tedy i formátu C) jsem vytvořil ext3 část a 4GB swap část na tom původním, 30 GB velkém celku. Instalace v pohodě, Ubuntu nádhera, všechno jsem si nastavil, odladil, 2 týdny se v tom hrabal tak, aby mi vše sedělo ; ) - perfektní. Pracuju ale jako webdesigner a Photoshop CS 3.0 + Všechny Verze IE & Win prostředí nutně potřebuju pro ladění a úpravu webových stránek. Jediné řešení zatím bylo použít VirtualBox, ve kterém se ale ve Winech absolutně nedá pracovat (4 sekundy čekat, až se provede nějaká jednoduchá operace ve Photoshopu se prostě nedá psychicky pobrat), proto bych potřeboval Windows nainstalovat mimo Unix, aby běžel co nejsvižněji - nejlépe jako další OS tak, abych si mohl zvolit při bootování jestli chci WIN / Ubuntu. O.k, pustil jsem se do toho..
A teď bych právě potřeboval poradit s problémem, který mám.
Konfigurace PC : 2,8 GhZ dualcore ; 512 mb GeForce 8600GT ; RAM : 2GB DDR3 ; HDD 250 GB
Vložím instalační CDčko Windows XP PRO do CDRomky, bootnu z CDčka -> naběhne modrá obrazovka a inicializují se komponenty a ovladače nutné pro instalaci -> pak mě to vyzve k ujednání licenčních podmínek -> a dostanu se na obrazovku, kde vidím partitions mého harddisku
Když to napíšu odshora :
1. E - 26 GB (neznámý formát)
2. F - 4 GB (neznámý formát)
3. C - 200 gb (ntfs formát)
Označím teda za 3. -> ptá se mě to, jestli chci ponechat beze změny a instalovat na tento HDD nebo jestli chci naformátovat (formát si nemohu dovolit, mám tam 150 gb dat) -> CD začne instalovat instalační soubory nutné pro nainstalování Winů do počítače -> po dokopírování si žádá Restart PC a do 15 sekund se restartuje sám.
Poté dochází k restartu, .. tentokrát ale nechám bootovat z HDD, aby se pustila Instalačka (jak už to bývá zvykem). V té chvíli se ale nic nestane. HDD nebootuje, nic se nenačítá, nic se neděje a jediné, co je vidět je černá obrazovka a blikající kurzor - po hodině žádná změna.
Potřeboval bych poradit co s tím

Dokonce jsem i přepsal MBR, abych znova rozjel Unix, v Unixu jsem vše nastavil tak, aby mi při startu dal na výběr, jestli chci bootnout Ubuntu nebo Windows. Když pak kliknu na bootnutí Windows - černá obrazovka a blikající kurzor. Pořád dokola.
Za jakoukoli pomoc budu strašně vděčný, díky !