Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: zprovoznění účetního programu pod DOS v Ubuntu  (Přečteno 15256 krát)

Pavelp

• Host
zprovoznění účetního programu pod DOS v Ubuntu
« Odpověď #25 kdy: 15 Října 2006, 16:57:30 »
Seriozni ucetni firmy nezajimaji nejake sympatie a antipatie, ale legislativni spravnost, prokazatelnost a podpora. Howgh.
PP.

Kamil Páral

• Stálý člen
  • **
    • http://ripper.profitux.cz
« Odpověď #26 kdy: 15 Října 2006, 20:20:56 »
Budme vdecni za to, ze vsechny nejsou "seriozni". Jinak si budeme brzo psat jen po windows messengeru...
Autor zminil co ma za problem a co chce vyresit, tak tu nereste windows, kdyz fikky chce linux.
Ubuntu Wiki - spousta návodů a rad
Jabber - ICQ je mrtvý, nebuď ovce a pojď s dobou
Esmska - program pro posílání sms z Internetu

Pavelp

• Host
« Odpověď #27 kdy: 15 Října 2006, 20:51:30 »
Opet se nechavam zbytecne a hloupe vyprovokovat. Kdyz chce linux, NIKDO mu nezabrani aby ho mnel. Jen na nem to ucetnictvi proste nespusti, resp. spusti, ale bude mu z vyse uvedenych duvodu naprd. Etc., etc. Tady se dozvedel ze to co chce spachat je (za soucasneho stavu veci, chcete-li urovne poznani) kravina, coz je taky relevantni rada.
BTW nepochopil jsem, jake spojeni ma serioznost ucetnich firem s windows messengerem, osobne to nepouzivam a jen matne tusim na co to je.
PP.

luposovs

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #28 kdy: 15 Října 2006, 23:31:33 »
No prave to je prvni firma ktera se nebavi o sympatiich nesympatiich ale o podpore v čechách mimochodem od firmy co dela ucetnictvi pod win.Chce to mimo toho co jsem napsal mrknout na odkaz ty firmy co ma resit podporu+legislativu.Dalsi pokus od vyvojaru z xgistanu bych nezminoval pro pouziti v cechach je opět k ničemu což zjistí až ti co něco podobnýho fakt potřebují.
Kód: [Vybrat]
Seriozni ucetni firmy nezajimaji nejake sympatie a antipatie, ale legislativni spravnost, prokazatelnost a podpora. Howgh.
OS Ubuntu Edgy Eft-Window manager Beryl,komunikator Google Talk a Gajim.

Pavelp

• Host
« Odpověď #29 kdy: 16 Října 2006, 07:35:29 »
Ano, ty zakladni informace o tom produktu uz jsem taky videl. Ale jsem z ruznych duvodu ohledne toho projektu ponekud skepticky. Aby nebylo mylky, samozrejme ze ucetnictvi na linux existuje, ale v ponekud jine podobe, rozsahu, forme a cenovych relacich, nez si mnozi diskutujici dokazi predstavit.

seastorm

• Návštěvník
« Odpověď #30 kdy: 25 Února 2007, 20:14:17 »
Ahoj linuxkamarádi!
Našel jsem na netu účto fi. Trell, jejich demo se tváří velmi přívětivě. Dokonce jsem ho v ubuntu 6.10 nainstaloval s pomocí wine. Jde spustit!!! Jen nevím jak trvale vytvořit na ploše ikonu abych nemusel spouštět znovu soubor.exe. Nevíte jak by se to dalo vyřešit?

Jinak LinKonto ani honeycalc se mi nepodařilo rozběhnout, tak nevím čím to je.
Odkaz na Trell: http://www.slunecnice.cz/product/Trell/

Budu moc rád za jakýkoli krok, který by nám všem napověděl jak tohle účto spouštět z plochy kliknutím na ikonu nebo jinak, jednodušeji než je opětovná instalace.

Díky
Honza

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.