Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nefunční LinuxDC++ version: 1.0.2  (Přečteno 1605 krát)

ubuntuman

• Host
Nefunční LinuxDC++ version: 1.0.2
« kdy: 14 Února 2009, 11:41:13 »
Ahoj všichni,

řeším problém s LinuxDC++ version: 1.0.2, nemůžu prostě nic stáhnout. Načte se mi seznam "public hubs", ale při vyhledávání mi to nic nehodí. Stalo se to jen jednou a to ani nevím proč. Když jsem se pak pokusil něco stáhnout ze seznamu, nestahovalo to. Share soubory snad mám v pořádku, nastavení na passive mode taky, aktivní nechodí vůbec. Nevíte co s tím, případně jak systém používáte Vy? Je to DC++ přímo pro linux, četl jsem i o Strong DC++ pod Wine, má to smysl? Díky za případné odkazy na návody, které jsou prověřené a funční. Díky a pěkný den UBM  ;D
« Poslední změna: 14 Února 2009, 20:44:07 od ubuntuman »

smajchl

• Návštěvník
    • Neznámá, zapomenutá a zajímavá zákoutí staré Prahy
Re: Nefunční LinuxDC++ version: 1.0.2
« Odpověď #1 kdy: 09 Března 2009, 22:09:50 »
Měl jsem podobný problémy s LinuxDC++ 1.0.2 měl jsem konfiguraci již delsí dobu asi od verze 0.6 nebo tak nějak, smazal jsem v domovskym adresáři konfiguraci ~/.dc++ a nastavil vše na active (forward portů) a funguje to.
My máme všechno co chcem, my máme dobrou náladu!

bambulko

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 02 Prosince 2009, 17:07:44 »
ja mam 1.0.3 active ale pri starte mi vypise:

Unable to open TCP/TLS port
File transfers will not work correctly until you change settings or turn off any application that might be using the TCP/TLS port.

Unable to open UDP port
Searching will not work correctly until you change settings or turn off any application that might be using the UDP port.

mam tam port 441 ako udava hub. zaujimave, ze pri prvej instalacii hned po vydani ubuntu 9.10 mi to slo a zrazu nejde :( nemenil som nic
FUJITSU; Ubuntu 12.04

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
« Odpověď #3 kdy: 02 Prosince 2009, 17:19:29 »
Co zkusit hledat v google a najít si jak se vypisuje která aplikace poslouchá na daném portu?
Něco ho evidentně blokuje podle výpisu co to píše. Může to být klidně i firewall.  8)
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.