Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Konica Minolta 1600F  (Přečteno 2241 krát)

ErrorTM

• Návštěvník
Konica Minolta 1600F
« kdy: 27 Února 2009, 09:59:08 »
Zdravim,
jsem v Ubuntu novy a netusim jak nainstalovat tuto tiskarnu. Mam ji jako sitovou. Ve Windows to bezi na nejakem portu ale predtim se stejne musi nainstalovat. Poradite mi prosim nekdo? Predem dekuji.

karel.k

• Návštěvník
Re: Konica Minolta 1600F
« Odpověď #1 kdy: 04 Srpna 2010, 14:50:23 »
Rozchodil sem toto multifunkční zařízení jen jako tiskárnu, jen přes USB a to pomocí PPD adresáře na instalačním médiu (jde stáhnout).

Věděl by si někdo rady zprovoznit tuto tiskárnu přes ethernet a zprovoznit scanner?

Jsem začátečník v linuxu, experimentujeme s možností přejít na ubuntu 10.04 v celé firmě.
Zatím je toto jediný zadrhel, hold asi budeme muset pořídit jinou hlavní tiskárnu/scanner...

dík za případné nápady.

parolua

• Návštěvník
    • LinuxLex tym
Re: Konica Minolta 1600F
« Odpověď #2 kdy: 05 Srpna 2010, 08:30:10 »
Zdravim,
jsem v Ubuntu novy a netusim jak nainstalovat tuto tiskarnu. Mam ji jako sitovou. Ve Windows to bezi na nejakem portu ale predtim se stejne musi nainstalovat. Poradite mi prosim nekdo? Predem dekuji.

Zdravím! Osobně si myslím, že pro správný chod by chtělo kontaktovat přímo podporu Minolty, kde tento dotaz určitě zodpoví. Já osobně jsem měl podobný problém s jiným typem Minolty a jejich technik mi byl schopen po telefonu poradit.  ;)
LinuxLex OS 10.6 Stable a Ubuntu 11.04 Alpha

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.