Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: pretizene ubuntu forum?  (Přečteno 1541 krát)

mandrivacek

• Host
pretizene ubuntu forum?
« kdy: 01 Března 2009, 11:16:15 »
Pekny den,v posledni dobe jsem zjistil ze je forum opcas nedostupne,Myslim ze jsem nekdy cetl neco podobneho od pana Trefneho ale je to delsi doba.Je to tim ze je ubuntu tak popolarni ze je pritizene ci Vas zpravce zloby hackeri? 
Ne ze bych si stezoval,ale opcas zurim ze kdyz hledam nejakou odpoved tak to opcas klekne,jak me nekteri znate umim byt dost nevrli  :-\  . Omlouvam se ze tak stouram,

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Re: pretizene ubuntu forum?
« Odpověď #1 kdy: 01 Března 2009, 11:25:31 »
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

mandrivacek

• Host
« Odpověď #2 kdy: 01 Března 2009, 11:32:19 »
  jj diky ani se nedivim ze  ::) vocima kdyz pisu .  ;D  . Tak jen muzeme poprat administratorum at vse zvladnou v pohode Peknou nedeli.

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
« Odpověď #3 kdy: 01 Března 2009, 12:11:50 »
Jj. Hlavne im poprajme nech do vyriesenia je menej casu ako casu kolko ten problem uz trva. :-)
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.