Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: během isntalace se nenainstaluje zavaděč  (Přečteno 860 krát)

rejnock

• Návštěvník
během isntalace se nenainstaluje zavaděč
« kdy: 03 Března 2009, 15:10:24 »
Zdravim,dávám dohromady znova server a zkusil jsem distribuce Ubuntu 8.10 server. Behem instalace vse probehne bez problemu az do konce.Po restartu se me ale zobrazi se me disk boot failture.Jako kdyby jsem tam nemel nainstalovany zavadec.Zkousel jsem to vickrat ale se stejnym vysledkem.Byl bych rád kdyby jste me pomohli.

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
Re: během isntalace se nenainstaluje zavaděč
« Odpověď #1 kdy: 03 Března 2009, 16:29:02 »
Pomoci by měla obnova Grubu. Máte tam kolik disků? Nemáte jej špatně vybraný v BIOSu?

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

rejnock

• Návštěvník
Re: během isntalace se nenainstaluje zavaděč
« Odpověď #2 kdy: 04 Března 2009, 12:51:08 »
Pomoci by měla obnova Grubu. Máte tam kolik disků? Nemáte jej špatně vybraný v BIOSu?

Mno opravu grubu jsem provadel a taky nepomohlo.Disk je tam jeden a v biosu mam vse nastavene dobre.Vtip je v tom ze predtim jsem na tom provozoval taky lamp server ale s pouzitim debianu.Mno problem jsem vyresil vice mene salamounsky proste jsem tam dal zpet debian ale uz aktualni verzi 5.0 .Ted me jede server bez problemu ,ale zajimalo by me zdali je nejaky jednodussi zpusob konfigurace toho serveru.napr obdoba webminu .kde by fungovala moznost pridani uzivatele s moznosti mu vytvorit vlastni ftp ucet na jeho subdomene.Nejsem tak zdatny abych to dokazal upravou configu.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.