Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: nenabehne panel [vyřešeno]  (Přečteno 1221 krát)

johny15

• Návštěvník
nenabehne panel [vyřešeno]
« kdy: 17 Března 2009, 23:18:32 »
mam problem dnes som nainstaloval aktualizacie mam Ubuntu 8.04 vsetko krasne fugovalo potom som vypol pc neskor ho zapol a zrazu som sa nemohol ani prihlasit heslo nebralo tak som ho cez recovery mod opravil ale som zmenil root heslo na ine no to je asi dost velky problem ale tak nastartoval som to zmenil heslo na mojom ucte zapol moj ucet a nabehli iba ikony a nabehla dokonca mozila ale panely a applety a scripty nic sa stoho nezaplo iba cista plocha bez panelov neviete niekto vcom je problem ? skusal som aj cez recovery mod obnovu grafickych casti ale nepomohlo to ked som zapol Gnome zachranny mod tak vsetko krasne nabehlo ale pod normalnym nie mam dojem ze zachranny nespusta scripty aspon tak to pisalo prosim vas pomozte mi je to dost surne
« Poslední změna: 19 Března 2009, 15:20:56 od Premet »

zozo

• Aktivní člen
  • *
  • Mám sestupný tračník plný prejtu
    • Moje virtuálne miesto
Re: nenabehne panel
« Odpověď #1 kdy: 18 Března 2009, 11:41:30 »
no, napadllo ma, skús si na ploche vytvoriť spúšťač s príkazom "gnome-panel" a spustiť ho, to by malo zapnúť panel
last.fm/user/kingzozo

johny15

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 18 Března 2009, 20:20:01 »
dakujem to aj zabralo len som to napisal do terminala ale uz to funguje tak ako ma dik za pomoc

zozo

• Aktivní člen
  • *
  • Mám sestupný tračník plný prejtu
    • Moje virtuálne miesto
« Odpověď #3 kdy: 19 Března 2009, 12:14:50 »
dakujem to aj zabralo len som to napisal do terminala ale uz to funguje tak ako ma dik za pomoc

nz ;)
last.fm/user/kingzozo

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.