Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Proč není v live cd Kubuntu s KDE 4.2 aplikace KPPP [vyřešeno]  (Přečteno 2030 krát)

Traban01

• Návštěvník
Stáhnul jsem si cd KUBUNTU z http://www.kubuntu.org/getkubuntu. Je to opravdu super, nádherná grafika, vše mi fungovalo.
Nevíte někdo, proč není v základu aplikace KPPP? Mám internet přes modem a nevím, se na něj připojit, když ho nemůžu nakonfigurovat.
Tak jsem si zvolil PCLINUXOS2009 (KPPP tam je) a je to nádhera, vše hned šlo bez problémů:-) Díky
« Poslední změna: 23 Března 2009, 16:34:29 od kiklhorn »
Jak něco začnu v Linux diskuzích, chci to dotáhnout do konce a vyřešit, aby se ti co pak budou hledat řešení stejných problémů se měli čeho chytit a ušetřili čas:-) Nerad se koukam na neukoncene a nevyřešená témata v diskuzních fórech.

romciiik

• Stálý člen
  • **
    • romiix.org
Re: Proč není v live cd Kubuntu s KDE 4.2 aplikace KPPP
« Odpověď #1 kdy: 21 Března 2009, 18:57:32 »
Je to asi prekvapivé, ale asi žiadny tu prítomný Slovák alebo Čech o tom nerozhodoval...

ADIO45

• Stálý člen
  • **
  • snažím poradit...nezáleží na karmy ale snahu :)
    • Dráčkovo herní doupě
« Odpověď #2 kdy: 22 Března 2009, 18:46:59 »
PCLinuxOS 2009.1 nemá KDE4.2 ale má KDE3.5.10!!!
Toshiba L505 - iCore-3, ATI Radeon HD, 4GB ram,500GB  + Win7 s virtual Ubuntu
Neumím psát česky. Jsem sluchově postižení...

Traban01

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 23 Března 2009, 07:51:10 »
Nemý cenu řešit, co má PCLINUX OS, (jestli je to KDE 3.5, nebo 4.1), třeba jak to KPPP přidat do Kubuntu bez připojení k internetu.
Ne kažký má hned po nainstalování připojení na internet.
Např. nahrát si KPP z nějakého repozitáře na flashku a pak ho nainstalovat. Mě osobně to odradilo od nainstalování KUBUNTU( i když je velice sympatické :) Nemá cenu psát do diskuzí, co kde je a není, ale navrhnout řešení, jak to napravit :)
Jak něco začnu v Linux diskuzích, chci to dotáhnout do konce a vyřešit, aby se ti co pak budou hledat řešení stejných problémů se měli čeho chytit a ušetřili čas:-) Nerad se koukam na neukoncene a nevyřešená témata v diskuzních fórech.

Traban01

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 23 Března 2009, 13:18:36 »
Super, díky moc :D

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.