Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Chování pana Kiklhorna  (Přečteno 3256 krát)

PetrHerynk

• Host
Chování pana Kiklhorna
« kdy: 24 Března 2009, 21:32:35 »
Dlouho jsem váhal ale já to prostě nevydržím. Dovolil jsem si v jednom tématu požádat kolegu o pomoc v jiné záležitosti. Pan Kiklhorn mi to vytkl a sundal mi hodnocení. Marně jsem se mu to snažil vysvětlit. Už jsem to tady několikrát viděl u jiných, nikdo z toho nikdy nedělal vědu až onen člověk. Mně vůbec nejde o hodnocení ale o princip. Buď se tady budeme k sobě chovat jako lidé, jako kamarádi linuxáci nebo jako psi? Řekněte svůj názor.

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
Re: Chování pana Kiklhorna
« Odpověď #1 kdy: 24 Března 2009, 21:46:23 »
Dobrý den,

za prvé: Raději bych stížnosti na moderátory řešil soukromě, ale na tohle máte samozřejmě právo...

za druhé: Bez linku na konkrétní diskusi se dost těžko rozhoduje.

za třetí: Svobodně přidat nebo ubrat karmu (hodnocení) je právem každého uživatele a jeho soukromým rozhodnutím, které nemusí nijak zdůvodňovat a to i v případě, že je dotyčný moderátorem. Pokud se já rozhodnu, že budu všem je tak z "plezíru" klikat na Pískot je to jen moje věc -- sice to není etické, ale není to zakázané.

za čtvrté: Pokud jste v nějaké diskusi řešil něco, co tam nepatřilo, napomenul vás Martin Kiklhorn zcela právem -- v jednom vláknu by se diskutující měli držet jednoho tématu, aby předešli nepřehlednosti.

premet

• Host
« Odpověď #2 kdy: 24 Března 2009, 21:53:30 »
Vypadá to, že jde o tohle
http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,33638.msg250918.html#msg250918
a v tomto případě byla reakce Kiklhorna správná a k věci, pokud by jsi chtěl poradit k tématu tak neřeknu, ale tvá otázka byla mimo místu a spíš jsi měl použít soukromou zprávu.

PetrHerynk

• Host
« Odpověď #3 kdy: 24 Března 2009, 22:04:08 »
Vidím, že je to zbytečné mrhání sil ve snaze něco vysvětlit. Kdyby byli postihováni všichni, pochopil bych, nejsou, neudělám s tím nic. Jen tak dál.

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #4 kdy: 24 Března 2009, 22:09:50 »
Z odkazu nyní vidím, že je to tak jak jsem si myslel -- Martinovo napomenutí bylo zcela oprávněné -- tohle fórum dávno není o nějakém kamarádském pokecu -- při dnešním "provozu" je potřeba udržovat nějaká pravidla -- původní tazatel by určitě nebyl nadšený z toho, kdyby se ve "svém" vláknu musel probírat hraním reproduktorů v nějakém notebooku...

Co se týče toho, že "všem se nenadává", tak je to prostě tím, že si toho moderátoři prostě nevšimnou -- zas tolik jich tu není a nečtou úplně všechno...

Prsatá blondýna

• Závislák
  • Stále se učím...
    • Osobní portfolio
« Odpověď #5 kdy: 24 Března 2009, 22:18:54 »
ach jo. Nechci se vyjadřovat k tomu zda měl kiklhorn právo ale vůbec k syslu topicu ( tedy jestli si na to nemám založit vlastní topic když už jsme u toho :) ) Je to jak děcka na pískovišti . Budem se tu překřikovatat se primárně řeší můj problém nebo nejdřív když už jsem otevřel daný topic tak bud poradím nebo ho zavřu a založím  si vlastní s svým problémem ?

Jo, nikdo nemá nervy z železa a občas nekomu něco ulítne. A budem tady zakládat další topicy s "mami on mi strhl karmu" ? Lidi v klidku. Je to Linux. Podle mě by to měla být komunita kde si navzájem radíme a pomáháme. POkud mám problém tak mu to napíšu osobně nebo se osobně obrátím třeba na Vojtu. Radím zamknout než tu vznikne neco co by nemělo
AMD Phenom X4 9500, 2GB DDR2 800MHz RAM(GEIL), 200GB SATA (Seagate), nVidia 8600GT (ASUS), MSI K9A2CF-F MB -  Ubuntu 10.04 Lízací Lopata
ASUS EEE 901 - Ubuntu 10.04 Lízací Lopata
Vodafone 845 s Androidem 2.3  Nepoužívejte Windows ! Je nebezpečný, nepoužitelný, nestabilní a možná i něco víc, ale to M$ zatím tají ... Uznávám 2 bohy : sebe a google

wam]Spider007

• Host
« Odpověď #6 kdy: 24 Března 2009, 22:31:37 »
najlepsie karmu zrusit, aspon by tu ludia neplakali :D

subjektivne mozem povedat, ze kiklhorn mal pravdu aj ked to mozno napisal trochu "nesetrne". Kvoli tomu vsak nie je potrebne zadavat takuto diskusiu. Ak by sme mali v kazdom topicu pisat piate cez deviate, tak tu nemusia byt kategorie a temy, ale staci shoutbox.

existpierre

• Host
« Odpověď #7 kdy: 24 Března 2009, 23:25:16 »
Kiklhornova reakcia bola uplne v poriadku. A Kiklhorn je ochotny clovek a vzdy poradi. bezvyznamna tema toto..
« Poslední změna: 24 Března 2009, 23:35:35 od eXistPierre »

nettezzaumana

• Host
« Odpověď #8 kdy: 25 Března 2009, 08:32:35 »
Vidím, že je to zbytečné mrhání sil ve snaze něco vysvětlit. Kdyby byli postihováni všichni, pochopil bych, nejsou, neudělám s tím nic. Jen tak dál.
.. ale pane Herynk. ted i ja jsem musel chte nechte -1. Kiklhorn je dobry a bystry hoch a neudelal Vam vubec nic strasneho ..
Neni potreba nic vysvetlovat a naprosto souhlasim s vojtechem.t. Toto reste soukrome ..

zdravim

hase

• Závislák
    • www.palenka.org
« Odpověď #9 kdy: 25 Března 2009, 09:12:45 »
Pavúk má pravdu - karma je debilita na N-tú! Kolko už bolo koli tomu zbytočných debát, zdvihnutých adrenalínov, kolko nedorozumení... Mám pocit, že v podstate karma vobec nevyjadruje to, k čomu bola zavedená (stačí sa pozriet na mňa) a slúži iba na 2 veci: 1. aby sa niekto cítil blažene z velkej priazne, alebo aby sa niekto cítil frustrovane a ublížene... 2. aby si niekto preferoval "svoje kone", alebo aby si "zgustol" na tom, kto mu z nejakeho dovodu neni sympatický... A znovu pripomínam, že vobec nemusí ísť o Linux a ochotu poradiť. Osobne som za zrušenie karmy - možno by bolo treba založiť špeciálne vlákno, nech sa k tomu účastníci fóra sami vyjadria .- referendum.
PS: ospravedlńujem sa, že som to napísal do tohoto vlákna - nepripadá mi to však až také nevhodné, pretože toto je tu celé vedla. Reakcia pana Herynka mi pripomína decko v materskej škole, keď na niekoho žaluje učitelke len preto, že sa s ním nechce hrať - sorry...
AMD 64.bit  6-core mb: M4A89PRO/USB3 , Nvidia GT 520

nettezzaumana

• Host
« Odpověď #10 kdy: 25 Března 2009, 09:32:33 »
Mám pocit, že v podstate karma vobec nevyjadruje to, k čomu bola zavedená .. stačí sa pozriet na mňa ..
.. boze.. toho jsem si nevsiml .. placu ponizenim  :'(

hase

• Závislák
    • www.palenka.org
« Odpověď #11 kdy: 25 Března 2009, 09:38:27 »

.. boze.. toho jsem si nevsiml .. placu ponizenim  :'(
ču.á.ku ;D
« Poslední změna: 25 Března 2009, 09:44:59 od hase »

premet

• Host
« Odpověď #12 kdy: 25 Března 2009, 09:42:23 »
Hase: Ale ale, žádná vulgarita  ;D

hase

• Závislák
    • www.palenka.org
« Odpověď #13 kdy: 25 Března 2009, 09:46:50 »
Hase: Ale ale, žádná vulgarita  ;D
hele, ja to censored zase opravil, pac takhle Ntz alespon ví, jak srdečně jsem ho počastoval... :D

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.