Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: animace  (Přečteno 2146 krát)

Milky_rasta

• Návštěvník
animace
« kdy: 26 Března 2009, 16:02:23 »
dobrý den potřeboval bych poradit jakým programem bych mohl zanimovat fotografie v jpg, abych mohl nastavit u každé fotografie čas po který se bude snímek promítat a ve výsledku by mi vypadl např avi soubor. něco jako tohle http://sovadina.net/movies/index.htm . dále bych se chtěl zeptat proč mi padá program synfig studio? Vždy když ho zapnu chvilku nabíhá a pak spadne mám nainstalovány všechny balíky přes synaptic
Kubuntu 14.04

Fracty

• Stálý člen
  • **
Re: animace
« Odpověď #1 kdy: 28 Března 2009, 10:35:05 »
na ty fotky, třeba Lives, nebo Manslide..

a k tomu synfigu, no to nevím, mně dříve jakž takž jel, ale je dost podivný (nepochopil jsem jak se tam zadávají časové údaje a údaje o akcích)... imho je lepší blender, sice je primárně pro 3D, ale 2D zvládne také...

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #2 kdy: 28 Března 2009, 11:38:21 »
dále bych se chtěl zeptat proč mi padá program synfig studio? Vždy když ho zapnu chvilku nabíhá a pak spadne

Spustit přes terminál a poslat chybovou hlášku ;)

Milky_rasta

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 31 Března 2009, 08:34:37 »
Kód: [Vybrat]
milky@milky-desktop:~$ synfigstudio

synfig studio -- starting up application...

(synfigstudio:4659): Gtk-WARNING **: GtkSpinButton: setting an adjustment with non-zero page size is deprecated

(synfigstudio:4659): Gtk-WARNING **: GtkSpinButton: setting an adjustment with non-zero page size is deprecated
Segmentation fault
to mi to vyhodí
Kubuntu 14.04

Milky_rasta

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 01 Dubna 2009, 22:20:49 »
funkční návod na opravu této chyby je zde http://synfig.org/forums/viewtopic.php?f=13&t=277
Kubuntu 14.04

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.