Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Amarok 2 - problém s playlisty  (Přečteno 4141 krát)

Roddney

• Aktivní člen
  • *
Amarok 2 - problém s playlisty
« kdy: 08 Dubna 2009, 13:41:29 »
Zdravím..
používám Amarok 2.0.2 a z ničeho nic mi nejde přehrát žádná písnička a když na tu písničku pořád klikám, tak se objeví hlášení " Příliš mnoho chyb v playlistu. Přehrávání zastaveno". Dělalo to i ve verz 2.0.1 v Ubuntu 8.10. Nemá s tím někdo zkušenost?
Díky

martin.007

• Návštěvník
  • Dajak bolo, dajak bude.
Re: Amarok 2 - problém s playlisty
« Odpověď #1 kdy: 17 Dubna 2009, 16:11:37 »
Mam ten isty problem, asi to bude nejaky BUG  :(
Dajak bolo, dajak bude.

Nexus

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 21 Dubna 2009, 14:56:41 »
Ja mam verziu 1.4, prehravanie mi sice ide, ale neviem pridavat dalsie skladby do playlistu. Akonahle tam pridam co i len jeden subor, tak mi zostane vysiet na hlaseni "Naplnuje sa zoznam skladieb" a v priebehu dim 100%. Netusim, ci moja chyba nejakym sposobom suvisi s vasou, ale pravdepodobne sa udiala nejaka zmena v nejakej kniznici pre amarok, ktora v roznych verziach moze robit rozne problemy.

Podotykam, ze reinstalacia s parametrom --purge mi nepomohla.

V logu som nenasiel nic zaujimave okrem jedneho riadka:
Kód: [Vybrat]
gstreamer-prope[7887] ...no netusim, ci je to prave tento problem, kedze amarok mi skladby, ktore som pridal do playlistu prehrava v pohode.

Edit:
Po preinstalovani asi kazdej kniznice KDE a celeho amaroku (o x zmazani celych nastaveni a novej konfiguracie nehovorim) som zo zufalstva pridaval kazdu skladbu rucne po jednej. Az som sa zastavil na jednej, kde mi zostalo vysiet toto hlasenie. Len tak zo srandy som ju skusil prehrat v inom prehravaci (VLC) a tam na moje prekvapenie tiez nesla. Preliezol som teda celym adresarom skladieb a nasiel som dalsich par skladieb, pri ktorych mi to VLC bud vobec neprehral, alebo aspon hodil nejaku tu chybovu hlasku o tom, ze dany format suboru nepozna (pravdepodobne to bolo stahovane z torrentov a nestiahlo sa to korektne). Tiez som si vsimol, ze aj VLC to trochu "rozladilo", kedze pri "korektnej" skladbe bezec zacal prehravanie od prvej stvrtiny, skladba a odohraty cas isiel spravne.

Moj problem som teda vyriesil - ak je skladba poskodena, tak ma Amarok velmi mizernu toleranciu (oproti VLC, ktore fungovalo stale az na drobne kozmeticke chybicky krasi).
« Poslední změna: 21 Dubna 2009, 16:30:11 od Nexus »

dick.hooker

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 23 Dubna 2009, 21:16:34 »
Taky mám s tímto problém, jediné, co můžu přehrát, jsou písničky ve FLACu, mp3 mi hážou tu chybu. Stáhl jsem si všechny možné balíčky z Medibuntu, ale přehrávání mp3 jsem se (v žádném přehrávači) nedočkal.

Wr41th

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 23 Dubna 2009, 22:43:41 »
musite doinstalovat podporu mp3

sudo apt-get install libxine1-ffmpeg
HP pavilion dv6580 - AMD Turion64 X2 2x1,8GHz, 2x1GB RAM 667MHz, Nvidia 8400M GS 128MB - Ubuntu 10.10

Have you tried turning it off and on again?

dick.hooker

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 24 Dubna 2009, 05:58:41 »
musite doinstalovat podporu mp3

sudo apt-get install libxine1-ffmpeg

To jsem měl taky nainstalováno.
Nevím, co s tím bylo, ale ráno jsem to spustil (nic nového jsem neinstaloval), a už to funguje  ??? No co, hlavně že to valí :D

Marvn

• Stálý člen
  • **
  • Take it easy :)
« Odpověď #6 kdy: 24 Dubna 2009, 15:55:56 »
Zdravím..
používám Amarok 2.0.2 a z ničeho nic mi nejde přehrát žádná písnička a když na tu písničku pořád klikám, tak se objeví hlášení " Příliš mnoho chyb v playlistu. Přehrávání zastaveno". Dělalo to i ve verz 2.0.1 v Ubuntu 8.10. Nemá s tím někdo zkušenost?
Díky
prilis mnoho chyb v playlistu je obecna chyba kterou to vypise, kdyz se nepodari prehrat nekolik tracku za sebou. sama o sobe nic nerika, zkuste se podivat na vypis z konsole...
Arch Linux x64 (KDE) | KISS  :-*
"Ignorance isn't stupidity, but choosing to remain ignorant is."

Wr41th

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #7 kdy: 24 Dubna 2009, 18:49:22 »
Zdravím..
Díky
prilis mnoho chyb v playlistu je obecna chyba kterou to vypise, kdyz se nepodari prehrat nekolik tracku za sebou. sama o sobe nic nerika, zkuste se podivat na vypis z konsole...

to me delalo taky, dokud sem nedoinstaloval podporu mp3
HP pavilion dv6580 - AMD Turion64 X2 2x1,8GHz, 2x1GB RAM 667MHz, Nvidia 8400M GS 128MB - Ubuntu 10.10

Have you tried turning it off and on again?

Guckys

• Návštěvník
« Odpověď #8 kdy: 24 Dubna 2009, 20:47:53 »
Zdravím..
Díky

to me delalo taky, dokud sem nedoinstaloval podporu mp3

Podporu mp3 mam doinstalovanou, presto to haze stale stejnou chybu ( Prilis mnoho chyb v playlistu).

pepon

• Návštěvník
« Odpověď #9 kdy: 24 Dubna 2009, 21:01:27 »
Mě pomohlo tohle http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1097391

Konkrétně:

1. Start synaptic package manager
2. Remove phonon-backend-gstreamer (will also uninstall amarok)
3. Install phonon-backend-xine
4. Reboot (Donẗ know if this is necessary)
5. Install amarok via synaptic.
6. Reboot

Nezapomeňte u bodu 6. na ten restart bez něho mi to nefungovalo  ;)
« Poslední změna: 24 Dubna 2009, 21:03:47 od pepon »

Guckys

• Návštěvník
« Odpověď #10 kdy: 24 Dubna 2009, 23:11:49 »
Mě pomohlo tohle http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1097391

Konkrétně:

1. Start synaptic package manager
2. Remove phonon-backend-gstreamer (will also uninstall amarok)
3. Install phonon-backend-xine
4. Reboot (Donẗ know if this is necessary)
5. Install amarok via synaptic.
6. Reboot

Nezapomeňte u bodu 6. na ten restart bez něho mi to nefungovalo  ;)

Diky moc, uz jsem opet plne funkcni :-).Postup pomohl paradne :-)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.