Ahojte lidičky,
dnes jsem automaticky aktualizoval Ubuntu 8.10 z balíků,které si(jako vždy) stáhlo a nainstalovalo samo.
Ovšem po aktualizaci,která mimochodem proběhla bez problémů, jsem se chtěl podívat na druhý disk,na kterém mám Widle, a napsalo mi to toto:
DBus error org.freedesktop.DBus.Error.NoReply: Did not receive a reply. Possible causes include: the remote application did not send a reply, the message bus security policy blocked the reply, the reply timeout expired, or the network connection was broken.
Nevíte někdo co se mi stalo?
Díky.Lachim
Mimochodem Ubuntu už mám od verze 7.04, pravidelně aktualizuji,mám jej na samostatném disku(fyzicky) a na druhém mám Widle. Některé programy ještě v Ubuntu nejsou úplně vychytané(nebo já to s nimi ještě tak dobře neumím-přece jenom Widle používám déle),tak některé soubory přesunuji na XP,kde s nimi dále pracuji s programy,se kterými to umím.
Např. Předělat avi soubor do DVD souborů včetně titulků - v XP bez problému s češtinou v programu XToDVD,ale v ubuntu mi dělají titulky paseku při použití programu DeVeDe - místo háčků a čárek to píše nějaké jiné znaky...

Tak proto ty přesuny.