Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Videa Youtube a Flash - nejde [vyřešeno]  (Přečteno 2510 krát)

Morus

• Návštěvník
Videa Youtube a Flash - nejde [vyřešeno]
« kdy: 09 Dubna 2009, 18:46:54 »
Zdravím, hledal jsem odpověď na můj problém všude možně ale bezúspěšně, snad mi poradíte tady.
Když chci pustit video na Youtube, zešedne obrazovka a Firefox zamrzne. Všiml jsem si že animace ve Flashi mi dost zatěžují procesor, mám domovskou stránku centrum.cz a jen na ní mám vytížení CPU 100% (dělají to flash animace).
Setkal jste se s tím někdo? Zkoušel jsem mplayer pro mozillu, VLC media player, flash plugin, Macromedia flash player, restricted extras, flash swfdec, gnash ...  ale vždy je to stejné, hlavně mi vadí to zešednutí obrazovky a zamrznutí. Videa z youtube si prostě nemám šanci přehrát. Poradí někdo?
« Poslední změna: 14 Dubna 2009, 06:20:48 od kiklhorn »

aloisam

• Host
Re: Videa Youtube a Flash - nejde
« Odpověď #1 kdy: 09 Dubna 2009, 22:14:22 »
odinstaluj si všechno kromě flashplugin-nonfree a nebo odinstaluj i to a stahni si deb balík odsud: http://get.adobe.com/flashplayer/
pokud ti flash vytěžuje zbytečně moc procesor, tak si nainstaluj do FF AdBlock, Flashblock nebo něco podobnýho ;)

titus92

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 09 Dubna 2009, 22:30:30 »
tento problem znam taky ,ale stacilo jen jit do synaptic odinstalovat flash plugin beta ,a nainstalovat starsi spolehlivejsi verzi a vsechno je ok.

Numirah

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 10 Dubna 2009, 08:21:15 »
poprípade skús na prehrávanie videí z youtube používať totem
Ubuntu12.04, Asus M2N-X PLUS, AMD Athlon 64X2 4200+ (2.2GHz), 2GB RAM Kingston 800MHz, 1TB HDD SATA, n-Vidia GeForce 8500GT 512MB, zvuk onboard

Morus

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 10 Dubna 2009, 15:27:24 »
tak problém vyřešen, odinstaloval jsem všechny pluginy co mají co společného s flash a nainstalovat jen samotný adobe flash (aktuální verzi) a jede to OK. Díky všem za rady

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.