Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: chemsketch na wine  (Přečteno 1536 krát)

pefab

• Návštěvník
chemsketch na wine
« kdy: 10 Dubna 2009, 06:59:53 »
Zdravím,
mám tu takový drobný problém - nainstaloval jsem na počítač ubuntu a potřebuji na něm rozchodit chemsketch - tak tedy přes wine. Vše vypadá vesměs v pořádku, nainstaluji a spustím - pohoda; ale když ho spustím podruhé, tak proskáču všechna welcomeokna - vítejte, tipy, pokračuj a podobně, ale když se má konečně objevit program, tak jen nahoře v liště naskočí nějaká ikonka, která sice obsahuje něco jako menu, v němž je spuštění checsketche, ale odsud je vše stejné - okénka, okénka a nic.
Nesetkal jste se s tím někdo?
díky moc

Krysař

• Stálý člen
  • **
Re: chemsketch na wine
« Odpověď #1 kdy: 10 Dubna 2009, 07:14:57 »
Nesetkal, protoze nepouzivam.
Ale co treba zkusit BKchem? Je v repozitarich.
„Nepropadejte naději, jste z nejhoršího vevnitř.“

pefab

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 15 Dubna 2009, 11:40:31 »
zkusím, ale není to pro mě, takže bych potřeboval vymyslet něco s tím chemsketchem - zatím to řeším přes virtualbox, což mi přijde nepraktické.

matee

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 28 Dubna 2009, 20:40:38 »
stejný problém, mě by jen stačilo kdybych věděl v čem mám otevřít soubor.sk2?
HP 550 /Intel Core2 Duo T5270 / Intel GMA 950 / 2GB / 160GB / Ubuntu 8.10 -> ... -> Linux Mint 17 - Cinnamon
S linuxem jde vše, ale nikdy ne hned:)

pefab

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 03 Května 2009, 19:07:05 »
tak třeba na něco přijdeme - kdes ten soubor vzal? Nevzpomínám, že bych tam na něco takového byl býval narazil  :-[
Celá instalace (až na spouštění) mi proběhl celkem hladce

matee

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #5 kdy: 03 Května 2009, 21:46:52 »
ten soubor mám z katedry chemie. chemsketch verzi 12 sem spustil přes wine.  v.10 mi nešla. Otevřel jsem ten sboubor .sk2 vyexpotroval do pdf a jsem spokojenej :) jen škoda že to nešlo bez toho winu.
HP 550 /Intel Core2 Duo T5270 / Intel GMA 950 / 2GB / 160GB / Ubuntu 8.10 -> ... -> Linux Mint 17 - Cinnamon
S linuxem jde vše, ale nikdy ne hned:)

Uran

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: 07 Května 2009, 09:32:58 »
Zdravím,
mám tu takový drobný problém - nainstaloval jsem na počítač ubuntu a potřebuji na něm rozchodit chemsketch - tak tedy přes wine. Vše vypadá vesměs v pořádku, nainstaluji a spustím - pohoda; ale když ho spustím podruhé, tak proskáču všechna welcomeokna - vítejte, tipy, pokračuj a podobně, ale když se má konečně objevit program, tak jen nahoře v liště naskočí nějaká ikonka, která sice obsahuje něco jako menu, v němž je spuštění checsketche, ale odsud je vše stejné - okénka, okénka a nic.
Nesetkal jste se s tím někdo?
díky moc

Sam jsem to resil a reseni je pomerne jednoduche. Jedna se o nejakou hodnotu v "registru" , ktera blokuje dalsi spusteni.
Vice na:
Kód: [Vybrat]
http://uran.blog.root.cz/2008/11/10/regularni-vyrazy-bash/
"Pouze text v MS Wordu je opravdu čistý, příteli."

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.