Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Ako zmenit tray ikonu? [vyřešeno]  (Přečteno 1684 krát)

existpierre

• Host
Ako zmenit tray ikonu? [vyřešeno]
« kdy: 14 Dubna 2009, 09:17:44 »
Zdravim

Pouzivam sadu ikon Black and White Style. Vsimol som si, ze ta sada ma aj vlastne ikony pre stav wifi. Uz sa mi podarilo nastavit siet tak, aby som nemusel pustat nm-applet pod root. To som si myslel ze bol hlavny problem, ale nebol. Uz som skusal vytvorit vsetky priecinky v ~/.icons/...
pre velkost a do nich apps a do nich tie dane ikony, no stale to nechce zobrat. Kde by som to este mohol zmenit? V /usr/share/icons je default ako symlink, nic viac. Pri inej iconteme mi toto zobrazovalo spravne. Ked som to tam pridal, treba upravit nejaky subor alebo ako ?
« Poslední změna: 14 Dubna 2009, 11:02:50 od kiklhorn »

oyankee

• Host
Re: Ako zmenit tray ikonu?
« Odpověď #1 kdy: 14 Dubna 2009, 10:31:00 »
Ahoj,
tady jsou umístěny ikony nm-appletu.

/usr/share/icons/hicolor/22x22/apps

existpierre

• Host
« Odpověď #2 kdy: 14 Dubna 2009, 10:46:40 »
super, vdaka :)

Vitaa

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 14 Dubna 2009, 11:02:33 »
Já to dělám tak, že si téma rozbalím a ikonky si upravím podle sebe, nahradím některé těma, které se mi líbí více a až je vše hotové, tak pak to téma normálně nainstaluju :)
Intel Core i3-3220, AMD Radeon HD 7770, 8GB RAM - Arch Linux - KDE 4.12

existpierre

• Host
Re: Ako zmenit tray ikonu? [vyřešeno]
« Odpověď #4 kdy: 14 Dubna 2009, 12:23:11 »
no ja som tam tie ikonky mal, spravne, len potom som si vsimol ze boli vacsieho rozlisenia.. ked osm ich nahradil tam v /usr, tak sa mi akokeby zapli tamtie v teme, cize akokolvek som menil tie v usr, boli stale velke, kym som prisiel na to, ktore to berie, tak som nad tym stravil dost vasu :D nakoniec som vsetky upravil na 22x22 a uz je to fajn :)

existpierre

• Host
« Odpověď #5 kdy: 14 Dubna 2009, 15:17:19 »
este mam jednu otazku tiez sa tyka zmeny ikony... chcel by som takto zmenit aj tray ikonu thunderbirdu...najprv som si myslel,ze  to nacitava z rozsirenia, ale ani v origu ani v nainstalovanom som tu ikonu nenasiel, tak zkadial ju potom berie?

mk33

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: 14 Dubna 2009, 18:48:23 »
Nechce se mi zakládat nové téma a sem by se to hodilo:

Mám nastavený panel na šířku 34 pixelů, pokud snížím na třicet tři a méně zmizí mi z tray ikona na compiz fusion. Jde na ní kliknout, ale prostě není vidět a je tam nevzhledná mezera. Copak s tím?
začínám tak trpělivost a pevné nervy :-) since  21. Listopad 2006
-------------------------------------------------------------------------
|Aopen MX4SGI-4DN2|P4 2,8GHz HT|2x512MB RAM|ATI 9550|Linux Mint 9 Isadora|  |Asus P4B533|P4 1,8GHz|3x256 MB RAM|ATI 7500|Ubuntu 7.04|  |IBM Thinkpad T40p|Ubuntu 9.04|  |Lenovo Thinkpad T61|Linux Mint 9 Isadora|Lenovo Thinkpad T410|Linux Mint 13

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.