Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: otáčení kostky  (Přečteno 1933 krát)

Zdenda9

• Návštěvník
otáčení kostky
« kdy: 17 Dubna 2009, 10:32:27 »

Dobrý den

Prosím o radu, jakým způsobem zprovoznit otáčení kostky, které mi velmi vyhovovalo. Pravděpodobně jsem na něco sáhl a nevím na co. Kostka perfektně fungovala nyní nic.Mám nastaveno v manageru Compizu Desktop Cube a Rotate Cube, když nainstaluji v předvolbách  položku Normální tak se to chvíli otáčí a po chvíli asi 4-5 otočení se to vrátí do položky Vlastní. Můžete mi prosím poradit jsem již starší pán a nemám takové zkušenosti. Děkuji za rady

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Re: otáčení kostky
« Odpověď #1 kdy: 17 Dubna 2009, 13:03:04 »
když nainstaluji v předvolbách  položku Normální tak se to chvíli otáčí a po chvíli asi 4-5 otočení se to vrátí do položky Vlastní.
Tuto cast nechapem o co ide.
Ak o nastavenie v pravym klik na plochu-zmenit pozadie plochy-vizualne efekty tak tam nas mat nastavene vlastne v pripade ze si nieco menil cez compiz config manager. Ak to prestava ist skus skontrolovat ci sa nezmenili klavesove skratky pre ovladanie otacania kocky. V compiz config manager.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Šuohob

• Závislák
Re: otáčení kostky
« Odpověď #2 kdy: 03 Května 2009, 18:20:33 »
Každou položku nebo celý compiz můžete vrátit do defaultního nastavení, před tím si samozřejmě zazálohujte starý profil
Tak dlouho se vrzá s Acerem, až se displej utrhne.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.