Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: ET:True Combat Elite  (Přečteno 2468 krát)

klokan44

• Návštěvník
ET:True Combat Elite
« kdy: 18 Dubna 2009, 21:11:38 »
 ;)Zdarec ,mám problém Stouto hrou ,Diagnoza ked si pustim online turnaj a hram proti superovy akonahle sa mi objavy na obrazovke protihrac tak hra zacne aj zozvukom sekat a vobec sa to neda hrat a ked zmysne zmojho prveho pohladu tak to prestane ,toto sa stane stale ,este ani raz mi to neislo poriadne,podotikam moj ping je kolisavy ale tam chyba nebude v ENEMY TERITORY ide hra skvele a TCE je len modifikacia na tuto hru ,Moj Ping 40,45 ,compyz mam vypnuty,GPU 128mb CPU 3GHZ 1 jadro ram 2gb ,Ubuntu 8.10,hra mi inac nechce nabehnut cez ich spustac tak to spustam cez enemy teritory cez MOD :-)prakticke,prosim o rady dakujem :) :) :)
Ach linux,linux prečo si len Linux :-) šejkspír

nettezzaumana

• Host
Re: ET:True Combat Elite
« Odpověď #1 kdy: 18 Dubna 2009, 21:15:59 »
jakou mas grafickou kartu? kolik si nameris pomoci glxgears?

klokan44

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 18 Dubna 2009, 22:19:03 »
jakou mas grafickou kartu? kolik si nameris pomoci glxgears?

No mam to presne 2008.964 FPS ale to som mal zapatee este aplikacie a internet a vhre mi ide na 94+-FPS

Roman "Schmaker" Šmakal

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 19 Dubna 2009, 01:31:01 »
Pokud to dělá při výstřelech (co výstřel, to lag), tak stačí přenastavit jen nějakou hodnotu v configu... Jen si teď nevzpomenu, jak se jmenovala... Tohle jsem našel na FAQ v tce-czsk.net:
Mám velké lagy, když se začne střílet, jak to opravím?
Nejběžnější řešení je nastavit v menu OPTIONS ---> VIEW hodnotu "Wall Mark Lifetime" na OFF. Můžete to nastavit i příkazem v konzoli cg_marktime "0".
Linux Gaming Clan leader
Konference na linuxclan@chat.linjab.net

klokan44

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 19 Dubna 2009, 12:17:55 »
Pokud to dělá při výstřelech (co výstřel, to lag), tak stačí přenastavit jen nějakou hodnotu v configu... Jen si teď nevzpomenu, jak se jmenovala... Tohle jsem našel na FAQ v tce-czsk.net:
Mám velké lagy, když se začne střílet, jak to opravím?
Nejběžnější řešení je nastavit v menu OPTIONS ---> VIEW hodnotu "Wall Mark Lifetime" na OFF. Můžete to nastavit i příkazem v konzoli cg_marktime "0".

a vieš čo normálne to ide ,dakujem ti ,taka mala zalezitost ,keby som bol vedel ze to len tam odfajknem tak vas ani neotravujem ,.a este mali problemcek ako som spominal viz hore ,tak hra mi nechce spustit s ikony ani vdomouskom adresari ,tak ju spustam cez hru ET a pustim mod TCelite a ide,ukazal by som vam vypis terminala ale ten sa ani nespusti shrou,dakujem za odpovede
 :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.