Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: UPGRADE na 9.04 - netbook remix  (Přečteno 1528 krát)

Ivosh

• Návštěvník
UPGRADE na 9.04 - netbook remix
« kdy: 24 Dubna 2009, 22:11:42 »
Zdravím, je nějaká možnost upgradovat přímo na verzi netbook remix z verze 8.10 nebo budu po upgradu mít opět desktop verzi - nechce se mi kvůli tomu přeinstalovávat celý systém.

Filip Dominec

• [Proplesk] [Piškot]
  • Stálý člen
  • **
Re: UPGRADE na 9.04 - netbook remix
« Odpověď #1 kdy: 27 Dubna 2009, 19:48:52 »
Zdravím! Vůbec si nejsem jistý, že by to šlo skrz update. Spíš ne.

Nebylo by lepší se podívat, co ten ntb-remix přináší jiného než desktop, inspirovat se a ručně si přidat/odebrat programy podle vlastních představ? Co se týče úspory místa na disku, není ntb-remix o tolik střídmější než desktop (obojí cca 2 GB) a UME-launcher je podle mého lepší vyhodit.
http://www.vrattenamstat.cz/ | Buďme tolerantní k triviálním dotazům; neznamenají "neumím to najít", ale "nejsem si jist, že to je správná cesta".

Ivosh

• Návštěvník
Re: UPGRADE na 9.04 - netbook remix
« Odpověď #2 kdy: 02 Května 2009, 10:36:55 »
No nakonec jsem si řekl že přejdu na ext4 takže jsem stejně přeinstalovával. No, ono s tím desktopem - já tohle nerad dělám protože se zapomene na nějaký balík a pak to nefunguje jak má. A navíc bych tohle musel řešit při každém upgradu, takže tohle byla nejlepší možnost. Ale škoda, že to nezjednodušili.

A další věc je, že pro ubuntu ntb-remix je můj ntb přímo v seznamu podporovaných strojů, pro desktop by ta kompatibilita asi byla podobná, alenechtěl jsem riskovat.
« Poslední změna: 02 Května 2009, 10:39:01 od Ivosh »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.