Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Cedega a Ubuntu 9.04  (Přečteno 3474 krát)

Redwizara

• Návštěvník
    • Redwizara's web
Cedega a Ubuntu 9.04
« kdy: 26 Dubna 2009, 12:17:42 »
Zdravím,

ať se snažím jak se snažím, prostě mi v novém Ubuntu nejede Cedega. Googlím to už druhý den, ale stále nevím, co s tím - ani jedna z doporučených rad mi nepomohla. Nejpodobnější mému problému se mi zdá asi tento, nicméně ani tento návod nefunguje.

Po spuštění Cedegy mi to vyhodí toto:

Kód: [Vybrat]
redwizara@redwizara-laptop:~$ cedega
/home/redwizara/.cedega/.updater/updater.py:14: DeprecationWarning: The popen2 module is deprecated.  Use the subprocess module.
  import os, socket, sys, popen2, tempfile, error_log, shutil, gobject, signal, re, urllib
/home/redwizara/.cedega/.updater/engine_get.py:97: DeprecationWarning: BaseException.message has been deprecated as of Python 2.6
  self.message = message
WARNING: Unsupported version of Python: %d.%d
Only Python 2.3 - 2.5 is officially supported by Cedega

Zkoušela jsem nainstaloval Python 2.5, což nepomohlo. Python 2.6 mi nejde odebrat neb je na něm závislá hromada dalších balíků.
Vím, že se problém s Cedegou na Jauntym řeší snad všude, ale nepomohl mi ani jeden návod :-(

Neví prosím někdo, co s tím?
Říká se, že když přehrajete to CD od Microsoftu pozadu, uslyšíte satanistické vzkazy. To ale ještě nic není. Když to totiž pustíte dopředu, nainstaluje to Windows...

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
Re: Cedega a Ubuntu 9.04
« Odpověď #1 kdy: 26 Dubna 2009, 12:34:37 »
sudo update-alternatives --install /usr/bin/python  python /usr/bin/python2.5  10
sudo update-alternatives --install /usr/bin/python  python /usr/bin/python2.6 1
sudo update-alternatives --config python

a po posledním příkazu z nabídky vybrat že se má používat python2.5

Redwizara

• Návštěvník
    • Redwizara's web
« Odpověď #2 kdy: 26 Dubna 2009, 14:33:33 »
Díky. Sice to pomohlo, ale začalo to házet toto:

Kód: [Vybrat]
/usr/lib/transgaming_cedega/gddb.py:24: RuntimeWarning: Python C API version mismatch for module gddb_parser: This Python has API version 1013, module gddb_parser has version 1012.
  import gddb_parser
^CTraceback (most recent call last):
  File "/usr/lib/transgaming_cedega/Point2Play_gui.py", line 2882, in <module>
    retval = Point2Play_ref.winex( 1, installcmd_gamename, installcmd_exename, None, Point2Play_ref.gamedir + installcmd_gamename + "/" + "games.ini.new", Point2Play_ref.default_winex, ( dos_cwd_path, use_big_exe, pthreads_value ), cmdlineoverride=runcmd_cmdlinearg, ModifiedInstallConfigs="install_config", debug_channel=debug_channels, OverrideGameProfile=config_file_to_use, MonitorCdromEject=monitor_cdrom_eject, gddb_file=gddb_file )
  File "/usr/lib/transgaming_cedega/Point2Play.py", line 1500, in winex
    (p, v) = os.waitpid(pid, os.WNOHANG)
KeyboardInterrupt

??? :(
Říká se, že když přehrajete to CD od Microsoftu pozadu, uslyšíte satanistické vzkazy. To ale ještě nic není. Když to totiž pustíte dopředu, nainstaluje to Windows...

Redwizara

• Návštěvník
    • Redwizara's web
« Odpověď #3 kdy: 27 Dubna 2009, 21:32:57 »
Neví někdo teda prosím, co s tím? :(

MacHala

• Stálý člen
  • **
  • Big Bro iz watching joo!
    • ZlejT
« Odpověď #4 kdy: 28 Dubna 2009, 21:09:01 »
podivej,  to co tam mas neni error, ale warning a i to, ze to pokracovalo a neskoncilo nasvedcuje tomu, ze to neni nijak fatalni...

dale, cedega je komercni aplikace >> mas pravo na podporu vyrobce
Prislusnik ligy, za kreativni pouzivani interpunkcnich znamenek, carek, predevsim.
=======================================
Tweetuju jako http://twitter.com/zl8

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.