Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problém se zvukem  (Přečteno 1378 krát)

kaekae

• Návštěvník
Problém se zvukem
« kdy: 27 Dubna 2009, 19:11:26 »
Na nový počítač jsem ninstaloval kubuntu 8.04.02.  Mám základní desku asus M3N78-VM a nevim kam mám zapojit stereo reproduktory, ať je zapojím do jakekoliv zdířky zvuk přehrávaný z amaroku nebo kaffeine je potichý a zesilování přes ikonu reproduktoru na liště nereaguje. Sporadicky začnou skladby v MP3 nebo ogg šumět a přeskakovat i když jsou v pořádku.
Prosím poraďte

Filip Dominec

• [Proplesk] [Piškot]
  • Stálý člen
  • **
Re: Problém se zvukem
« Odpověď #1 kdy: 27 Dubna 2009, 19:37:09 »
Párkrát se už vyřešil velmi slabý zvuk tím, že se na ikonku reproduktoru _dvojkliklo_ a na otevřivším se okně se zvýšily hlasitosti všech kanálů. (Potíž je v tom, že se v Ubuntu násobí několik zvukových posuvníků dohromady a každý může být ztlumený.)

Takže: Jsou všechny naplno a přesto je to tiché?
http://www.vrattenamstat.cz/ | Buďme tolerantní k triviálním dotazům; neznamenají "neumím to najít", ale "nejsem si jist, že to je správná cesta".

kaekae

• Návštěvník
Re: Problém se zvukem
« Odpověď #2 kdy: 27 Dubna 2009, 19:50:28 »
Ano s s posuvníky ve směšovači jsem si taky hrál, jak říkám zvuk je pořád potichu i kdy jsou vytaženy hodně nad polovinu. Hlavní posuvník nad liště je bohužel k ničemu, nezesiluje ani neztlumuje. Nemůže být problém v tom že mám na desce připojené hd audio a ne ac97 ?

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.