Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Pomalost techto stranek  (Přečteno 1883 krát)

Gaspaccho

• Návštěvník
Pomalost techto stranek
« kdy: 30 Dubna 2009, 18:09:42 »
Ahoj, docela castom se mi stava, ze se stranky z tohoto webu nacitaji otresne pomalu, a to na jekemkoli pocitaci s jakymkoliv pripojenim :) stava se to taky nekomu? Jsem si docela jisty, ze jo. Vzhledem k tomu, ze server s nejvetsi psti jede na ubuntu, neni to zrovna dobra reklama :o) Mohl bych nejak pomoct (treba financne na novej plech)?

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
Re: Pomalost techto stranek
« Odpověď #1 kdy: 30 Dubna 2009, 18:12:57 »
Toto se tu řešilo tak před měsícem - dvouma a myslím, že od té doby je to o mnoho lepší. Já jsem spokojený a nějaký spomalování a špatný načítání momentálně nezaznamenávám.
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

Gaspaccho

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 30 Dubna 2009, 19:17:19 »
Je to zvlastni, ale kdyz najizdim poprve na stranku, trva to treba minutu, druha stranka treba pul a pak od nejake doby to jede dobre. Ale to prece vubec nedava smysl...  ???

Prsatá blondýna

• Závislák
  • Stále se učím...
    • Osobní portfolio
« Odpověď #3 kdy: 30 Dubna 2009, 19:20:02 »
bez problemu. od doby co se porsilo sql je to krasa
AMD Phenom X4 9500, 2GB DDR2 800MHz RAM(GEIL), 200GB SATA (Seagate), nVidia 8600GT (ASUS), MSI K9A2CF-F MB -  Ubuntu 10.04 Lízací Lopata
ASUS EEE 901 - Ubuntu 10.04 Lízací Lopata
Vodafone 845 s Androidem 2.3  Nepoužívejte Windows ! Je nebezpečný, nepoužitelný, nestabilní a možná i něco víc, ale to M$ zatím tají ... Uznávám 2 bohy : sebe a google

premet

• Host
« Odpověď #4 kdy: 30 Dubna 2009, 19:21:16 »
Je to rychlejší než čurací zastávka na území chřestýšů  ;).

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.