Ahojte, dneska jsem udělal aktualizace z hardyho na Intrepid. Vše se stáhlo a až při instalaci balíků to napsalo
1 )
Selhalo přidání klienta do seznamu serveru, chyba CORBA: IDL:omg.org/CORBA/COMM_FAILURE:1.0
Selhalo přidání klienta do seznamu serveru, chyba CORBA: IDL:omg.org/CORBA/COMM_FAILURE:1.0
To jsem jen odklepnul a instalace pokračovala
Po skončení jsem měl veškerý nastavení sítí vynulovaný a nic nešlo. Nastavil jsem opět proxynu, IP..... a v pravo nahoře jak ukazuje stav ty dva monitory tak je to pořád škrtnutý, ale internet funguje - aktualizace a stahování balíčků nejdou!
Ted jsem doma na Wifi - internet zase jde ale aktualizace už né!
Pokud si otevřu správce balíků synaptic hodí chybu:
E: Wow, překročili jste počet popisů, které tato APT umí zpracovat.
E: Problem with MergeList /var/lib/apt/lists/cz.archive.ubuntu.com_ubuntu_dists_hardy_universe_binary-i386_Packages
E: Seznamy balíků nebo stavový soubor nemohly být zpracovány nebo otevřeny.
E: _cache->open() failed, please report.
Prosím o pomoc, fakt nevím co stím! Už jsem bezradný.

Nelze zjistit informace o balíku
Během sbírání informací o balíku nastal neřešitelný problém.
Prosím nahlaste tento problém oproti balíku 'update-manager' a přiložte následující chybovou hlášku:
'E:Wow, překročili jste počet popisů, které tato APT umí zpracovat., E:Problem with MergeList /var/lib/apt/lists/cz.archive.ubuntu.com_ubuntu_dists_hardy_universe_binary-i386_Packages, E:Seznamy balíků nebo stavový soubor nemohly být zpracovány nebo otevřeny.'