Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Zvuk hraje výš než by měl  (Přečteno 1502 krát)

makrela

• Návštěvník
Zvuk hraje výš než by měl
« kdy: 02 Května 2009, 19:16:25 »
Mám problém se zvukem jak u filmů tak i u hudby. Vždy když něco sputím, hraje to výš než by mělo. Zkoušela jsem filmy a hudbu pustit v Totemu, VLC a Rhytmboxu. Moje verze ubuntu je 9.04.

kalfar

• Aktivní člen
  • *
Re: Zvuk hraje výš než by měl
« Odpověď #1 kdy: 02 Května 2009, 19:33:18 »
Nemáš náhodou 2.1 nebo 5.1 systém?? Ubuntu má ve výchozím stavu aktivní pouze jeden výstup ze zvukovky a tím pádem by ti nešel signál do subwooferu.
Ubuntu jsem nainstaloval v úterý,ve středu jsem si přečetl tyhle stránky,čtvrtek byl dnem doinstalací programů a dnes jsmem se utvrdil,že tu Vistu jsem kupoval draze a zbytečně. >:(

makrela

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 02 Května 2009, 20:03:16 »
nn, já mám systém 2.0 a v předchozí verzi ubuntu mi zvuk šel bez problémů.

vmlich

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 04 Května 2009, 12:14:01 »
Zrovna jsem zalozil novou temu Mickey Mouse, az pak se divam, co ostatni, sorry. Jaka je to zvukovka? U mne to zacalo delat pod Windows, ubuntu zatim nerozsvitim, ale vypada to, ze pri upgrade zmenil nastaveni primo na karte tak, ze i Wokna po nabootovani s tim maji problem. Zvukovka onboard AC97

kalfar

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 04 Května 2009, 17:48:37 »
Zrovna jsem zalozil novou temu Mickey Mouse, az pak se divam, co ostatni, sorry. Jaka je to zvukovka? U mne to zacalo delat pod Windows, ubuntu zatim nerozsvitim, ale vypada to, ze pri upgrade zmenil nastaveni primo na karte tak, ze i Wokna po nabootovani s tim maji problem. Zvukovka onboard AC97

Ubuntu nemůže nijak měnit nastavení "na kartě" Pokud to dělá samo od sebe ve Woknech, tak bych to spíš viděl na hw závadu na zvukovce.
Ubuntu jsem nainstaloval v úterý,ve středu jsem si přečetl tyhle stránky,čtvrtek byl dnem doinstalací programů a dnes jsmem se utvrdil,že tu Vistu jsem kupoval draze a zbytečně. >:(

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.