Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: AMAROK [vyřešeno]  (Přečteno 1268 krát)

tayllor

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 451
    • Zobrazit profil
AMAROK [vyřešeno]
« kdy: 06 Květen 2009, 19:16:56 »
zdarec mamtaky problem pri prechode na 9.04 mi prestal fungovat amarok
nejdu spustit mp3, filmy proste nic v konzole mi vypisalo toto

Kód: [Vybrat]
amarok(17839) Phonon::KdePlatformPlugin::createBackend: using backend:  "GStreamer"                                                                           
Object::connect: No such slot MainWindow::showStatistics() in /build/buildd/amarok-2.0.2mysql5.1.30/amarok-2.0.2/src/MainWindow.cpp:692                       
Object::connect:  (receiver name: 'MainWindow')                               
QLayout: Attempting to add QLayout "" to MainWindow "MainWindow", which already has a layout                                                                 
link XMLID_7_ hasn't been detected!                                           
link XMLID_7_ hasn't been detected!                                           
Couldn't resolve property: radialGradient3986                                 
link XMLID_7_ hasn't been detected!                                           
link XMLID_7_ hasn't been detected!                                           
Couldn't resolve property: radialGradient3986                                 
QWidget::insertAction: Attempt to insert null action                           
QWidget::insertAction: Attempt to insert null action                           
QWidget::insertAction: Attempt to insert null action                           
QWidget::insertAction: Attempt to insert null action                           
QWidget::insertAction: Attempt to insert null action                           
QWidget::insertAction: Attempt to insert null action                           
QWidget::insertAction: Attempt to insert null action                           
amarok(17839) Plasma::Applet::save: saving to "1"                             
amarok(17839) Context::ContextView::setContainment: "" Line:  599             
amarok(17839) Plasma::ThemePrivate::config: using theme for app "amarok"       
amarok(17839) Plasma::Applet::save: saving to "2"                             
amarok(17839) Plasma::Applet::save: saving to "3"                             
amarok(17839) Plasma::Applet::save: saving to "4"                             
amarok(17839) CurrentTrack::dataUpdated: CurrentTrack::dataUpdated             
amarok(17839) Context::ColumnContainment::insertInGrid: "" Line:  603         
link XMLID_7_ hasn't been detected!
link XMLID_7_ hasn't been detected!
Couldn't resolve property: radialGradient3986
link XMLID_7_ hasn't been detected!
link XMLID_7_ hasn't been detected!
Couldn't resolve property: radialGradient3986
link XMLID_7_ hasn't been detected!
link XMLID_7_ hasn't been detected!
Couldn't resolve property: radialGradient3986
link XMLID_7_ hasn't been detected!
link XMLID_7_ hasn't been detected!
Couldn't resolve property: radialGradient3986
link XMLID_7_ hasn't been detected!
link XMLID_7_ hasn't been detected!
Couldn't resolve property: radialGradient3986
link XMLID_7_ hasn't been detected!
link XMLID_7_ hasn't been detected!
Couldn't resolve property: radialGradient3986
Object::connect: No such slot FileBrowser::Widget::setDir( const QString& ) in/build/buildd/amarok-2.0.2mysql5.1.30/amarok-2.0.2/src/browsers/filebrowser/FileBrowser.cpp:112
Object::connect:  (sender name:   'KBookmarkHandler')
Object::connect:  (receiver name: 'FileBrowser::Widget')
link XMLID_7_ hasn't been detected!
link XMLID_7_ hasn't been detected!
Couldn't resolve property: radialGradient3986
link XMLID_7_ hasn't been detected!
link XMLID_7_ hasn't been detected!
Couldn't resolve property: radialGradient3986
amarok(17839) MagnatuneConfig::load: load
oliii@oliii-laptop:~$ X Error: BadWindow (invalid Window parameter) 3
  Major opcode: 20 (X_GetProperty) 
  Resource id:  0x5000064
amarok(17839) CurrentTrack::dataUpdated: CurrentTrack::dataUpdated
amarok(17839) CurrentTrack::dataUpdated: CurrentTrack::dataUpdated
amarok(17839) CurrentTrack::dataUpdated: CurrentTrack::dataUpdated
amarok(17839) CurrentTrack::dataUpdated: CurrentTrack::dataUpdated

neviete co s tym????? dik ste fakt kamosi  :D ;) ;D :)
« Poslední změna: 18 Květen 2009, 06:06:52 od kiklhorn »
HESLO DŇA: Ubuntu sa nemoze pokazit samo, pokazis si ho ty sam ;)

soudruh

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 458
  • Na Linuxu se stále učím...
    • Zobrazit profil
Re: AMAROK
« Odpověď #1 kdy: 08 Květen 2009, 19:26:56 »
S tímto jsem měl stejný problém, ale jelikož se mi ani Amarok 2 nelíbil, tak jsem to vyřešil instalací Amaroku 1.4 který funguje správně.
Xubuntu 12.10@fermium; Ubuntu 12.04@mandelevium; Android 2.3.3@nobellum; Ubuntu 9.04@lawrencium; FreeNAS@rutherfordium; Xubuntu 12.04@dubnium

tayllor

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 451
    • Zobrazit profil
Re: AMAROK
« Odpověď #2 kdy: 09 Květen 2009, 12:00:04 »
mozme zatvorit presiel som aj ja
HESLO DŇA: Ubuntu sa nemoze pokazit samo, pokazis si ho ty sam ;)

Martin Tesárek

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 101
    • Zobrazit profil
    • Muj maly blog o ubuntu
Re: AMAROK
« Odpověď #3 kdy: 10 Květen 2009, 12:16:16 »
no abych rekl pravdu mam stejny problem po prechodu amarok spustim ale nehraje vzhledove se mi 2 libi ale funkcnost nic moc.... rad bych vedel co s tim aby fungoval byla by skoda ho nechat lezet ladem...
AMD X3 8450+ , Nvidia 8600GTS Diamond/512, RAM 2024/800, HDD 120GB Sata1, 320GB Sata2, 500GB Sata2  Ubuntu 9.04

mariangru

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 307
    • Zobrazit profil
Re: AMAROK
« Odpověď #4 kdy: 17 Květen 2009, 19:24:51 »
Ahoj
já mám stejný problém - prostě Amarok skladby jako by projede, ale nehraje. 2 se mi docela líbí, i bych jí zachoval, ale když to nepůjde, rád bych přešel na 1.4. Ale jak se to dělá? díky za odpověď.
Ubuntu Studio 12.10. HP ProBook4510s

soudruh

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 458
  • Na Linuxu se stále učím...
    • Zobrazit profil
Re: AMAROK
« Odpověď #5 kdy: 17 Květen 2009, 19:33:46 »
Doporučím vyzkoušet tlačítko hledat
http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,34984.0.html
Xubuntu 12.10@fermium; Ubuntu 12.04@mandelevium; Android 2.3.3@nobellum; Ubuntu 9.04@lawrencium; FreeNAS@rutherfordium; Xubuntu 12.04@dubnium

mariangru

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 307
    • Zobrazit profil
Re: AMAROK
« Odpověď #6 kdy: 17 Květen 2009, 21:22:02 »
díky
jo, hledat jsem zkoušel
ten návod se mi nepodařilo zrealizovat, ale udělal jsem to podle tohoto:
http://kubuntuforums.net/forums/index.php?topic=3103849.0
dá se taky
Ubuntu Studio 12.10. HP ProBook4510s