Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Instalace 9.04 -> Pokaždý se gribne  (Přečteno 1645 krát)

UbrusCZ

• Návštěvník
Instalace 9.04 -> Pokaždý se gribne
« kdy: 10 Května 2009, 10:59:44 »
Zdravím, chtěl bych si na notes MSI EX 400CZ nainstalovat Ubuntu 9.04 ale nedaří ze mi... Stáhl jsem už minimálně 4 architekrury včetně minimalCD a pokaždý to udělá to samý....

Nabootuju, zvolim češtinu, kliknu na instalovat ubuntu a je černá obrazovka a nahoře v pravo bliká podtržítko ( _ ) a nic se další hodinu neděje (pak sem to vypl)...

Předešlá verze ubuntu mi taky nešla protože se pokaždý gribla po 25% načítání... Souvisí s tím třeba ACPI ? Už fakt nevim... BUdu vděčný za každou radu... Díky

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
Re: Instalace 9.04 -> Pokaždý se gribne
« Odpověď #1 kdy: 10 Května 2009, 11:09:44 »
Zdravím, chtěl bych si na notes MSI EX 400CZ nainstalovat Ubuntu 9.04 ale nedaří ze mi... Stáhl jsem už minimálně 4 architekrury včetně minimalCD a pokaždý to udělá to samý....

Nabootuju, zvolim češtinu, kliknu na instalovat ubuntu a je černá obrazovka a nahoře v pravo bliká podtržítko ( _ ) a nic se další hodinu neděje (pak sem to vypl)...

Předešlá verze ubuntu mi taky nešla protože se pokaždý gribla po 25% načítání... Souvisí s tím třeba ACPI ? Už fakt nevim... BUdu vděčný za každou radu... Díky

Google: http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=33156.0  ;D ;D ;D
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

UbrusCZ

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 10 Května 2009, 11:33:00 »

Google: http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=33156.0  ;D ;D ;D

tos mi moc nepomohl...

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
« Odpověď #3 kdy: 10 Května 2009, 11:43:25 »
? no moc jsem to nečetl, ale je tam vše potřebné ne ? ten parametr do jádra jste zkoušel?
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

ufaak

• Závislák
« Odpověď #4 kdy: 10 Května 2009, 11:43:36 »
zkus po volbe jazyka zvolit moznost nabootovat s moznosti nacist drivery z jineho zdroje... nepamatuju se presne jak to tam s tou volbou je...

vyzve te to po castecnem nabootovani k vlozeni CD s ovladacema. Tak das do mechaniky CD ktere jsi dostal k notesu...

pak to bude chtit zase CD Ubuntu a to by melo stacit...

Me to tak aspon pomohlo :)
notebook MSI EX720X, Ubuntu 10.10

UbrusCZ

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 19 Května 2009, 19:00:28 »
pohoda sem zjistil že byly ty vadné cd... (verbatim) nebo aspon když jsem to bootnul z flešky tak to šlo krásně...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.