Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Dotaz k uložení streamu z ČT pomocí VLC či MPlayeru s MEncoderem  (Přečteno 4737 krát)

roman.swe

• Aktivní člen
  • *
Hojte, chtěl bych vytvořit DVD-Video ze streamu TA NAŠE POVAHA ČESKÁ - KAM S MUCHOU pomocí ať VLC, či MPlayeru s MEncoderem. Wiki i Google používám, ale už si fakt nevím rady. VLC přehrává tento stream
Kód: [Vybrat]
http://ctdir.visual.cz/iVysilani/Services/Streaming/ClientPlaylist.aspx?id=ODYzNjM1MzF8NjMzNzc2Njk5MDk5MTY4NzUw či ten samý
Kód: [Vybrat]
mmsh://ctwm.visual.cz/iVysilani.Archive?id=ODYzNTc0ODd8NjMzNzc2Njk2MTk1NDE4NzUw&session=bb394c12487598dc0587a7027e931c6d&content=409235100011010%7C1100627928%7Cta-nase-povaha-ceska%7Cpublicisticke&MSWMExt=.asf bez jakýchkoli problémů, ale uložení do souboru (profil ve VLC jsem vybral Theoru) už bezproblémový není. Původně jsem chtěl dostat surová data, že to pak finalizuji v DeVeDe, ale to se ve VLC nezdařilo. Chci docílit, co nejmenší ztráty. Vrátím se k "Theoře" (myslím také bezztrátové), do které se to sice vše uložilo, ale prvních 5 vteřin je rozkostičkováno, což samozřejmě vadí. Download mám 4Mb a laptop ThinkPad R500, takže v tom by problém nebyl. Předem díky za radu@Roman
Lenovo R500 / Debian Jessie (testing) + Gnome 3.14.0

roman.swe

• Aktivní člen
  • *
Re: Dotaz k uložení streamu z ČT pomocí VLC či MPlayeru s MEncoderem
« Odpověď #1 kdy: 16 Května 2009, 16:08:09 »
please

kapetr

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 16 Května 2009, 16:25:48 »
Mě se podařilo uložit stream ČT videa pomocí orig. Real Playeru - přesněji řečeno, pokud se mi na embeded vodeo spustil jako aplikace (a ne jako součást stránky), tak jsem se dozvěděl URL streamu a ten šel pak stáhnout pomocí wget.

Na co a jak ho pak překódovat je jiná věc.

Pozn.: proč se mi najednou real video začalo otevírat automaticky v samostatném Real Playeru, nevím, ale jsem za to rád.

Třeba ti tohle info nějak pomůže.

roman.swe

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 16 Května 2009, 17:45:11 »
Zkusím. Díky. Jinač, když jsem myslím přes VLC přehrával ten stream v HOME byl ten *.asf soubor, pak zmizel. No uvidíme. Hoj@Roman

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.