Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Probliknuti plochy pri fullscreenu Jaunty  (Přečteno 2579 krát)

funk

• Aktivní člen
  • *
Probliknuti plochy pri fullscreenu Jaunty
« kdy: 12 Května 2009, 08:36:22 »
Ahoj,

o tomto tematu jsem tady na foru uz cetl, ale odpoved mne neuspokojila. Kdyz zapnu Compiz /od urovne efektu normalni/, tak pri prejeti mysi pri fullscreenu problikne plocha. Tyka se to jak videa, tak treba prohlizeni obrazku. A zjevne se to netyka jen karet ATI, jak tady mj. bylo receno, ale spise je to skutecne chyba Compizu, protoze mam Nvidii. Nejde to nejak "opichat"?

S tim souvisi i dalsi komplikace, na kterou mozna take nekdo zna odpoved. Spis nez Compiz bych bral nektere Screenlets na plochu. Ty funguji i bez akcelerovaneho prostredi, ale "nedrzi" na ni, kdyz kliknu na Zobrazit Plochu. V Compizu se to da nastavit, kde se to ale nastavuje bez nej, to nevim.

Dekuji. P.

MikiTwic

• Aktivní člen
  • *
  • Vždycky to nějak jde...
Re: Probliknuti plochy pri fullscreenu Jaunty
« Odpověď #1 kdy: 12 Května 2009, 09:54:09 »
Mam stejnej problém s kartou Nvidia.....ale zase mi aspoň přestali problikávat videa při zapnutým compiz, takže probliknutí plochy při pohybu myši není pro mě zase takovej problém :)
Ale kdyby někdo věděl jak se toho rychle zbavit, zlobit se nebudu :) Doufám že rada nebude: Vypni compiz ;D
Ubuntu 11.10 "Oneiric Ocelot" 64-bit, Asus F3Tc AP087 - AMD Turion64 2.2GHz, 2GB RAM, Geforce Go 7300 (NVIDIA Driver Version: 173.14.30)

funk

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 12 Května 2009, 10:30:28 »
Ono to dela rotiku i pri slideshow fotek, kde to nekdy zablbne i pri prechodech, coz mne stve. P.

henrichg

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 12 Května 2009, 15:01:11 »
Mne to robilo na NVidii pri VirtualBox-e vo fullscreene. Ked som vypol v compiz managerovi vo Vseobecnych nastaveniach volbu "Nepresmerovat okna v celobrazovkovom rezime", tak to prestalo.
Ubuntu 11.04 + Gnome Shell z Gnome 3 PPA ;-)

funk

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 12 Května 2009, 15:26:14 »
No to je ono, dekuji! V ceske verzi je to v: Systém/Volby/Manažer nastavení Compizu a tam jit do Hlavní nastavení/Obecné/Unredirect Fullscreen Windows . Poslední jmenované odškrtnout.

P.

aloisam

• Host
« Odpověď #5 kdy: 12 Května 2009, 18:36:27 »
Mne to robilo na NVidii pri VirtualBox-e vo fullscreene. Ked som vypol v compiz managerovi vo Vseobecnych nastaveniach volbu "Nepresmerovat okna v celobrazovkovom rezime", tak to prestalo.
Super! Dík! K+

MikiTwic

• Aktivní člen
  • *
  • Vždycky to nějak jde...
« Odpověď #6 kdy: 12 Května 2009, 21:27:39 »
Proti problikávání plochy to pomůže, ale bohužel mně pak zase problikává to video  :(
Ubuntu 11.10 "Oneiric Ocelot" 64-bit, Asus F3Tc AP087 - AMD Turion64 2.2GHz, 2GB RAM, Geforce Go 7300 (NVIDIA Driver Version: 173.14.30)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.