Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: informace o wine  (Přečteno 1873 krát)

PATCH

• Návštěvník
informace o wine
« kdy: 22 Září 2006, 20:05:45 »
Na jakých stránkách se můžu dozvědět podrobný návod jak s tímto programem pracovat, které programy podporuje atd ...
Chtěl bych si nainstalovat nějaké programy běžící pod Windowsem a nevím jak na to.

dík moc

Jere

• Stálý člen
  • **
informace o wine
« Odpověď #1 kdy: 22 Září 2006, 20:12:01 »
http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=wine&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 prvni odkaz :)

Jinak po instlaci spust winecfg, nastav. Pak normalne spoustis .exe soubory pres wine, napr "wine setup.exe"

PATCH

• Návštěvník
informace o wine
« Odpověď #2 kdy: 22 Září 2006, 20:22:24 »
No to je sice pěkné, ale jak se to dělá. Já mám linux nainstalovanej 2 dny, takže napiš pls, krok za krokem jak se to dělá.

Já jsem si stáhl WINE, nějak se mi to podařilo nainstalovat, ale nevím jak a kam, takže nevím co a kde mám hledat. Mám UBUNTU 6.06.1 prostě ten nejnovější.

Poraďtě prosím. Jsem bezradný.

Jere

• Stálý člen
  • **
informace o wine
« Odpověď #3 kdy: 22 Září 2006, 20:30:39 »
Napis do konzole
Kód: [Vybrat]
winecfgNo a aplikaci pak spustis tim, ze napises
Kód: [Vybrat]
wine aplikace.exe

PATCH

• Návštěvník
informace o wine
« Odpověď #4 kdy: 22 Září 2006, 20:49:08 »
Tak to už jde, do konzole jsem napsal to

winecfg

ale vyhodilo to tabulku s nějakým nastavením.
A ještě něco, když chci spustit nějaký .exe soubor tak to první musí asi být instalačka, ne?

Já mám právě nainstalovanej UBUNTU a WINDOWS XP a skoušel jsem spouštět .exe soubory které mám nainstalované na windowsu, tak jak to, je.

Bylo by asi nejlepší kdyby jsi mi to popsal vše (od instalace WINE přes intslaci programu po spuštění .exe souboru)

Jere

• Stálý člen
  • **
informace o wine
« Odpověď #5 kdy: 22 Září 2006, 21:27:45 »
Bylo by asi lepsi, kdybysis nejdriv neco nacetl a pak se ptal na konkretni veci :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.