Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Ubuntu 9.04 problem pri spustani/instalacii [vyriešené]  (Přečteno 1016 krát)

murriik

• Návštěvník
Ubuntu 9.04 problem pri spustani/instalacii [vyriešené]
« kdy: 20 Května 2009, 17:20:50 »
Dobry den,
dufam ze som nazov napisal dobre a zrozumitelne, pretoze nemam nejako vela casu, takze v skratke: teraz som na windowse a chcem switchnut na Linux, cital som si na nete nejake zakladne informacie, postupy a podobne, stiahol som si Ubuntu 9.04 z oficialnej stranky, cez torrent, a teraz som ho chcel vyskusat, skusal som to Live Demo(restart pc, nabootovanie Ubuntu a nasledovne spustenie bez zasahov do systemu), ale neslo, vypisalo mi to nejaky error(presne cislo sem mozem hodit), proste ani nepohlo dalej z tej ponuky, dalej som skusal priamu instalaciu vo windowse, ale taktiez, instalacia sa dostane do stavu ~1.59 minut do konca

http://imgupload.cz/muj.php?obrazek=2eFiFRedw9.JPG

a vyhodi mi tuto chybu..Nevie niekto preco? skusal som instalaciu z napaleneho cd, taktiez som mountol iso cez daemon a skusal instalovat tak, cim sa vylucuje chybny disk cd. Nevie  mi niekto pomoct? Musim znovu stiahnut Ubuntu? Prosim poradte mi, uz som cely nazhaveny hehe.. Ďakujem velmi pekne, Miro
Admins - prepacte, nestihol som si kompletne precitat pravidla fora, a neviem ako to tu chodi pretoze som tu novy, takze je vysoko pravdepodobne ze je nieco v mojom prispevku zle urobene, prosim o zhovievavost, staci upozornit, vecer ked pridem si vsetko prestudujem a upravim ..
« Poslední změna: 21 Května 2009, 17:48:49 od murriik »

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
Re: Ubuntu 9.04 problem pri spustani/instalacii
« Odpověď #1 kdy: 20 Května 2009, 17:24:02 »
Hlásí to chybu s oprávněními -- máte na tom počítači práva administrátora?

Píše to o souboru s podrobným chybovým výpisem -- pokud je krátký tak to dejte rovnou sem, pokud je delší, tak ho někam nahrajte.

murriik

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 20 Května 2009, 20:45:51 »
Áno, na tomto pc je len jeden account, som v nom prihlaseny a taktiež spravcom pocitaca.
Ten errorlog je dlhší, tak som ho uploadol, tu je link
http://www.upnito.sk/download.php?dwToken=724753fa6fb37f508d04cc5cab663e41

arrange

• Závislák
  • "jdu s hlavou vztyčenou..."
« Odpověď #3 kdy: 20 Května 2009, 21:36:28 »
Stáhnul jsi správnou verzi (32/64 bit)?
http://www.openstreetmap.org - mapy celého světa "wiki style"

murriik

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 20 Května 2009, 21:41:05 »
Ubuntu 9.04 pro x86,
to by mali byť klasické procesory 32 bitové, napríklad tak ako môj AMD Athlon XP 3200+, Soc A nie?

EDIT : vyriešené, môžte lock, Ďakujem
« Poslední změna: 21 Května 2009, 00:30:10 od murriik »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.