Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: programy pro kde a gnome  (Přečteno 1366 krát)

pivasud

• Aktivní člen
  • *
programy pro kde a gnome
« kdy: 23 Května 2009, 10:04:25 »
chtel bych se jen zeptat jestli je problem pouzivat programy pro gnome v kde a jeste jestli nevadi mit nainstalovany synaptic i adept dik
kubuntu 9.10

menganito

• Závislák
Re: programy pro kde a gnome
« Odpověď #1 kdy: 23 Května 2009, 11:37:41 »
programy pre Gnome a KDE môžeš miešať, kombináciou Adept-Synaptic si istý niesom, ale teoreticky by nemali vzniakť problémy (ake nezapneš oba naraz :D )

Nemec

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 23 Května 2009, 11:41:32 »
Adept a Synaptic funguje, vyzkoušeno

pivasud

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 23 Května 2009, 12:54:26 »
no oni si to ani navzajem nedovoli je zapnout najednou ja jen jestli to neudela nejaky mismas dik moc
kubuntu 9.10

Tomtom

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 23 Května 2009, 17:36:37 »
Muzes je michat, ale nektere mohou byt trochu agresivnejsi. Treba když mimo gnome pustis nautilus, načte se i plocha z gnome (ted nevim jestli to dela i v kde). Nektere aplikace zase pracuji s programy obvyklymi pro dane prostredi, treba otvírají správce souborů, textový editor,... který není nainstalovaný. Ale to jde obvykle nastavit. Imo mismas to muze udelat hlavne tobe, pokud mas prilis programu co delaji to same. ;-)
Debian

Nemec

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #5 kdy: 23 Května 2009, 17:50:35 »
Nautilus jde spustit v kde, ale nastavení je defaultní, nereaguje na změny nastavení, používám pro spojení s mobilem přes Bluetooth, kde neznám v současnosti kde náhradu.

Tomtom

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 23 Května 2009, 18:02:30 »
Nautilus jde spustit v kde, ale nastavení je defaultní, nereaguje na změny nastavení, používám pro spojení s mobilem přes Bluetooth, kde neznám v současnosti kde náhradu.
Pouzival jsem jednu kde aplikaci pro bluetooth, ale za boha nevim jak se jmenuje, nasel jsem ji v Pridat/odebrat (kdyz jsem ji zkusil v 9.04 nainstalovat tak mi to nebezelo :-/ )
Debian

Nemec

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #7 kdy: 23 Května 2009, 18:08:00 »
Díky za snahu pomoci, ale mám taky 9.04. Takže si musím nechat zajít chuť.

pivasud

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #8 kdy: 24 Května 2009, 10:57:50 »
dik ja treba radeji pouzivam brasero nez k3b ale mam pocit ze nekdy nedela to co ma treba nekdy nenacte prepalovaci  dvd ktere pred tim bylo vypalene v k3b
kubuntu 9.10

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.