Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Evolution - odeslat později  (Přečteno 1007 krát)

R-o-b

• Návštěvník
    • mybb.cz = České a (slovenské) MyBB
Evolution - odeslat později
« kdy: 27 Května 2009, 21:41:41 »
Zdravím všechny uživatele Ubuntu a hlavně ty více zkušené:-).
Prosím Vás o radu marně, se snažím v Evolution najít volbu Odeslat později.
Toto znám z Outlooku a také v Thunderbirdu je doplněk, který toto řeší.
Jedná se mi o to, abych napsal či přeposílal zprávu a v jejich vlastnostech (či někde jinde) navolil "neodesílat zprávu před... datum, hodina".
U Outooku je to právě ve vlastnostech zprávy (důležitost, neodesílat před, ...).
U Evolution tuto pro mne užitečnou funkci marně hledám (a asi nenajdu). Jinak je Evolution pro mne maximálně dostačující klient :-).

Děkuji za případné rady
« Poslední změna: 27 Května 2009, 21:43:15 od R-o-b »
www.mybb.cz
=================================================
Získejte zdarma 2GB on-line. Vše se chová jako Váš adresář na disku. Můžete bezpečně synchronizovat mezi PC, zálohovat či nakonec sdílet s ostatními. Vaše on-line data budou ihned aktuální, jakmile je změníte na HDD. Link zde

3.14.TR

Re: Evolution - odeslat později
« Odpověď #1 kdy: 06 Července 2009, 11:28:06 »
otázka je zda trváš na tomto klientovi, dle mého je thunderbird a jeho doplňky lepší a více nastavitelnější, a pokud s ním máš zkušenosti z win, pak nemá smysl měnit tento mocný nástorj za něco jiného.. ale nevím zda evolution nemá nějaké jiné výhody....jiank thunderbird je v repozitářích a za zkoušku nic nedáš  ;-)
CPU Intel Core i5 2500 (4 jádra po 3.3GHz); RAM Kingston HyperX (2x2GB, DDR3); VGA nV GIGABYTE GTS450

Uran

• Aktivní člen
  • *
Re: Evolution - odeslat později
« Odpověď #2 kdy: 07 Července 2009, 19:28:18 »
No pro me je ma evolution podstatnou vyhodu a to ze se snim (s patricnym pluginem) jde pripojit na exchange server coz u thunderbirdu postradam.
"Pouze text v MS Wordu je opravdu čistý, příteli."

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.