Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Kompozer 0.8 Alpha [vyřešeno]  (Přečteno 1210 krát)

radek.juthner

• Aktivní člen
  • *
Kompozer 0.8 Alpha [vyřešeno]
« kdy: 28 Května 2009, 10:09:18 »
Ahoj.

Nevíte někdo jak zprovoznit Kompozer z http://kompozer.net/download.php Jsem si to sice stáhnul, ale jak dál? Po rozbalení je tam mrtě souborů a nic nejde spustit.
« Poslední změna: 10 Června 2009, 23:22:07 od kiklhorn »

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
Re: Kompozer 0.8 Alpha
« Odpověď #1 kdy: 28 Května 2009, 10:48:01 »
Musíte spouštěcímu souboru nastavit Spustitelný příznak. Čtěte dokumentaci, nebo-li RTFM. :)

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

radek.juthner

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 28 Května 2009, 11:52:21 »
Dík, ale nakonec to bylo jinak. Stačilo to rozbalit a nahradit obsah na /usr/lib/kompozer/

Jinak pro ty, kteří používají stávající Kompozer a padá jim: několik hodin jsem intenzivně pracoval s touto novou verzí a nespadla ani jednou. Pokud tedy překousnete anglickou verzi, určitě vyzkoušejte!

Vyřešeno
« Poslední změna: 28 Května 2009, 13:45:49 od radek.juthner »

fajkie

• Návštěvník
    • Technické výpočty - Technical calculations
Kompozer 0.8 Alpha - instalace
« Odpověď #3 kdy: 28 Května 2009, 21:07:53 »
Rád potvrzuji Vaši zkušenost, rovněž i mne po instalaci dle Vašeho návodu funguje bez problémů, doufejme, že to vydrží, je to dost schopný program, byla by ho škoda. Díky za radu!!
Fajkie

radek.juthner

• Aktivní člen
  • *
Re: Kompozer 0.8 Alpha - editace php souboru.
« Odpověď #4 kdy: 29 Května 2009, 12:03:09 »
Akorát jsem si někde přenastavil otvírání souborů s příponou php. Nedaří se mně to v Kompozeru otevřít a to ani v minulé verzi. Když chci otevřít php soubor, tak se mě to dokola ptá čím ho chci otevřít. Když zadám že Kompozerem, tak se to celý opakuje - naskočí nový okno Kompozeru opět s otázkou čím chci soubor php otevřít. HTML otevřu normálně. Jak jste na tom vy?

boyjakokluk

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 10 Června 2009, 01:28:03 »
Ahoj,
stáhnul jsem Kompozer, extrahoval jsem soubour a vzniknul mi adresář, kde jsem mohl program spustit jen poklepáním a spustit v Terminálu. Je nějaký rozdíl, pokud program instaluji normálně ze synaptika a pokud ho jenom takto spouštím? Jak ho můžu nainstalovat a mát ho v aplikacích. Děkuji

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.