Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Amarok2 zboří ostatní zvuky  (Přečteno 1604 krát)

pepcza.81

• Návštěvník
Amarok2 zboří ostatní zvuky
« kdy: 01 Června 2009, 10:10:44 »
zdravíčko,

prosím o pomoc. po startu jedou zvuky (Gnome, JJ) i Flash video (Youtube) normálně, ale po spuštění Amarok2 už ani hlásek. systémové zvuky se vůbec neozývají, Flash video nejen že nezvučí, ale je strašně sekané, a zamrzne celý prohlížeč. jediné, co hraje, je ten Amarok... :-D
    všude mám nastaveno Pulse audio, ale po spuštění Amaroku nefunguje ani test v tom nastavení.
    pokud by to s tím mohlo souviset, mám problém i s videy, viz http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,36267.0.html
díky!

#
« Poslední změna: 01 Června 2009, 10:25:45 od pepcza.81 »

Tor

• Aktivní člen
  • *
Re: Amarok2 zboří ostatní zvuky
« Odpověď #1 kdy: 01 Června 2009, 18:08:01 »
vyresis to tim ze budes mit but zapli bud amarok 2 nebo jen flash dělalo to i u verze 1.4 zalezi po jake aktualizaci ale skoro vzdi do vystupu jde jen amarok a nic jinyho on nepusti

pepcza.81

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 01 Června 2009, 21:30:34 »
na Ibexu jsem s tím problémy neměl. jen jsem tuším asi nějak nastavoval zvukové servry. potíž je v tom, že v novym Amaroku v podstatě žádný nastavování možný není...

jadd

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 01 Června 2009, 22:52:52 »
Zkoušel sis pohrát se System>Volby>Zvuk?

pepcza.81

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 01 Června 2009, 22:59:40 »
nechci tvrdit, že jsem vyzkoušel všechny kombinace, ale už jsem toho tam dost vyzkoušel.

jadd

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #5 kdy: 02 Června 2009, 18:19:16 »
Ještě bych zkusil jestli v ovládání hlasitosti nemáš ztlumeno PCM a pro přehrávání zvuku nechat automatickou detekci. Nevím jestli to pomůže ale já měl teď problém se zvukem kterej začal jen šumět když sem si hrál s tvkartou a přišel sem na takovou prkotinu že se mi utlumil PCM v ovládání hlasitosti
Ale pokud ti jede zvuk jen někde zkontroluj si jestli máš nainstalovaný potřebný knihovny třeba některé GStreamery.

pepcza.81

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 02 Června 2009, 22:52:23 »
kdepak. když pustím Amarok, PCM je pořád na maximum. zajimavý je, že když běží Amarok (ani nemusí nic hrát) a pustím něco v Listen, vůbec se to nerozjede - ukazuje pořád stejnej čas skladby. když Amarok vypnu, funguje pak normálně. díky!

popravdě jsem začal používat Listen a na Amarok na nějaký čas zanevřu...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.