Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Cairo Dock  (Přečteno 1338 krát)

murriik

• Návštěvník
Cairo Dock
« kdy: 04 Června 2009, 16:30:11 »
Zdravím, nainštaloval som to, najnovšiu verziu, mám ju aj v ponuke aplikácie, ale keď kliknem na hociktorú verziu (s alebo bez openGL) nič sa nedeje..ideas?

NiiKUss

• Návštěvník
Re: Cairo Dock
« Odpověď #1 kdy: 07 Června 2009, 12:36:44 »
A máš zprovozněnou 3D Akceleraci ?

(Ps:Já jsem si to nainstaloval spustil přes OpenGL a bylo to jako vajíčka po koberci...Tak sem to od té doby jenom zapnul 1 za měsíc tak nějak zkusit jeslti už to pojede a stejnak nic...)

GlidingFLY

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #2 kdy: 07 Června 2009, 17:05:29 »
Cairo-Dock jsem si taky nainstaloval a spustil ve víře něčeho tak promyšleného jako je například v MacOSX Tiger anebo ještě lépe v MacOSX Leopard. Co jsem však uviděl po spuštění mne nemile překvapilo. Default téma to je katastrofa - vánoční stromeček jako oddělovač to je snad... Nicméně abych byl zcela objektivní stahnul jsem si téma MacOSX z gnome-look.org. Což byl výrazný vzhledový pokrok v základním nastavení. Ovšem co je zcela zásadně špatně je to odfláknuté rozhraní jeho konfigurace, složité a zcela mimo logiku. Nechápu, nechápu. Rozumějte, já netvrdím, že nakonec po složitém bádání a zkoušení se nakonec dosahne jistého výsledku se kterým se již může jeden smířit. Ale tvrdím, že takovýto DOCK musí být default po spuštění již přednastaven podobně jako v MacOSX právě proto, že již nemá cenu vymýšlet něco jiného, když už stejně existuje leta používaný a praxí odzkoušený design vzhledový a ergonomicky promyšlený do detailu. A nastavení musí být jednoduché - stačí nastavit celkovou velikost, animaci, a autoskrývání. To úplně stačí. Dal jsem to pryč, palec dolů. Tudy voda nepoteče.
» Linux Mint on mini-ITX boards «

Martin Kiklhorn

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
  • グーグル!ご存知ですか?
    • HEJ
« Odpověď #3 kdy: 09 Června 2009, 11:37:51 »
A co alternativa k cairu?
Používám awn a jsem spokojený.
Dokonce se skleněným vzhledem i bez compizu - v gconf-editor stačí povolit /apps/metacity/general/compoziting_manager
Jsou ve vašem dotazu OPRAVDU VŠECHNY vám dostupné informace o problému?
Linux user since 2007-10-11, Registered #456007
Virtual
| Distribuce
~/slozka znamená /home/"vase jmeno"/slozka
6521 69DE 0F34 FCBC FB1D  DE76 360E 52B2 F71A B8E8

Bum

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 15 Června 2009, 18:54:35 »
hram sa tu prave s pc a skusil to awn, vyzera to zaujimavo a funguje pre mna jednoduchsie ako cario, len som nepochopil ako sa daju spravit trvalo nejake nastavenia. Napriklad som pridal vlc a nacital ikonu vlc. Ked vypnem a zapnem pc je to fuc a ostava tam nieco ako plechova krabica.
co s tym?

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.