Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Screen Recording > Wine  (Přečteno 1855 krát)

XDeamox

• Návštěvník
Screen Recording > Wine
« kdy: 08 Června 2009, 20:33:49 »
Dobry den. Mam najnovsiu verziu wine ubntu 8.10 ati 9600 Radeon.

Uz dlhsie sa pokusam natocit video hry ktoru som spustil pod wine. Nainstaloval som istambul, recordmy desktop a pokusal sa (s ocakavanim zazraku) nahrat moju obrazovku s wine ...
Pri oboch programoch mi natocilo naslednovne video : <a href="http://www.youtube.com/watch?v=ibHmpjD9FW4" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=ibHmpjD9FW4</a>

Chcel by som poziadat o pomoc, ktora by pomohla vyriesit tento problem .... Vopred dakujem ....

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
Re: Screen Recording > Wine
« Odpověď #1 kdy: 08 Června 2009, 20:40:07 »
"This video is private."  :'(

XDeamox

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 09 Června 2009, 12:58:26 »
Sorry ... Uz by malo ist ....

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #3 kdy: 09 Června 2009, 14:17:25 »
Ještě by mě zajímalo, co máte za procesor, protože tohle podle mě znamená, že prostě nestíhá -- většina i málo náročných programů (ke kterým WoW zrovna nepatří) vytíží procesor na 100%...

XDeamox

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 13 Června 2009, 18:27:50 »
Diik za ochotu ... Mam  AMD 2500+ XP  (Jednojadro)  wow mi ide do pohody a ked zapnem nahravanie fps sa znizia na polovicu ... 

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #5 kdy: 13 Června 2009, 19:02:03 »
To je určitě procesorem, který nestíhá -- na nahrávání věcí, které sami velmi zatíží procesor to prostě chce aspoň průměrné dvoujádro...

XDeamox

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 13 Června 2009, 22:18:56 »
Nj len problem je v tom ze ked nahram vo windowse pomocou programu tak to bezi ako hodinky ...

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #7 kdy: 13 Června 2009, 22:32:15 »
Nj len problem je v tom ze ked nahram vo windowse pomocou programu tak to bezi ako hodinky ...

Schválně se podívejte na vytížení procesoru při běhu WoW ve Windows a ve Wine -- Wine není dokonalá věc a většinu věcí, které ve Windows "počítá" gr. karta v Linuxu s Wine musí dělat procesor.

XDeamox

• Návštěvník
« Odpověď #8 kdy: 17 Června 2009, 15:40:46 »
Procesom je vytizenej  :P na nejakych tych 75-98 percent ... no myslim ze v linuxe by to aj tak nahralo sice trhano ...
Problem podla mna je v tom ze recordmydeskop nedokaze nahrat emulovany system ...  :-\ :-\   Mohol by to niekto sksit na poriadnej masine a vlozit sem...  ;D ;D

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.