Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nejdou stáhnout některé aktualizace  (Přečteno 1353 krát)

Roman Sikora

• Návštěvník
Nejdou stáhnout některé aktualizace
« kdy: 09 Června 2009, 17:38:27 »
Zdravím. Nedaří se stáhnout některé aktualizace. Poradí mi někdo srozumitelně, neb jsem v Ubuntu analfabet.
Vypisuje mi to:

W: Selhalo stažení cdrom://Ubuntu 9.04 _Jaunty Jackalope_ - Release i386 (20090420.1)/dists/jaunty/main/binary-i386/Packages  Pro přidání CD do APTu použijte apt-cdrom. apt-get update nelze využít pro přidávání nových CD.

W: Selhalo stažení cdrom://Ubuntu 9.04 _Jaunty Jackalope_ - Release i386 (20090420.1)/dists/jaunty/restricted/binary-i386/Packages  Pro přidání CD do APTu použijte apt-cdrom. apt-get update nelze využít pro přidávání nových CD.

E: Některé indexové soubory se nepodařilo stáhnout, jsou ignorovány, nebo jsou použity starší verze.

Roman Sikora

• Návštěvník
Re: Nejdou stáhnout některé aktualizace
« Odpověď #1 kdy: 09 Června 2009, 17:51:50 »
Hm. Zajímavé. Zdá se, že už jsem to vyřešil. Ve zdrojích softwaru třetí strany jsem přidal CD-ROM a už to neprotestuje. Sice mi to ukazuje CD s Ubuntu 9.04 dvakrát, ale co. Jestli za to za všechno nemůže náhodou ten nešťastný příkaz "Údržba systému", který smazal ledacos, i to co neměl.  :)

Jaaryyn

• Návštěvník
Re: Nejdou stáhnout některé aktualizace
« Odpověď #2 kdy: 09 Června 2009, 17:57:40 »
Já ve zdrojích zaškrtnutý CD-ROM nemám a píše mi to taky v závislosti na jiných zdrojích.... prostě některé zdroje třetí strany nefungujou.... nebo z nich nelze stáhnout vše... asi teda  :D

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.