Doba, kdy bude Gnu/Linux použitelný pro nezkušené, je dále než jsem si myslel. A to nemyslím jen Ubuntu. Hold to chce trpělivost a chladnou hlavu. Nelze k tomu přistupovat tak, že hned dostaneš, co chceš. Všechno nějak jde. I na ta tvá zaseknutá videa existuje řešení. Já používám mozilla-mplayer a ostatní mámm odinstalované(jako vlc plugin nebo totem plugin ). Funguje mi tak většina windows streamů a i real media.
Jinak, tvůj problém se netýká flashe...
Musím tady velmi moc poděkovat Muffonovi , který celý můj problém velmi jednoduše vyřešil a nyní vše šlape,tak jak má. Opět to potvrdilo mou dlouhodobou zkušenost,že v jednoduchosti je genialita a úspěch všeho. Muffon napsal: Já používám mozilla-mplayer a ostatní mám odinstalované(jako vlc plugin nebo totem plugin ). Funguje mi tak většina windows streamů a i real media. …..Ještě jednou Muffonovi tady musím poděkovat.!!!!!! To byl otevřený přístup!!!
Jen ještě bych se trošičku vrátil k odpovědi Jána Noska:
Je z Vašeho sdělení trochu cítit podrážděnost a navíc jsem psal slušně,žádné vybrané slovo. Pochopte,jsem starší a byl jsem ještě odkojen začátky éry počítačů,kdy jsme šlapali na MS-DOSu, takže problematiku znám od plenek.
Různým doinstalováváním se moc toho nevyřeší,jen kvalitním výrobkem,který ten špatný nahradí v plném rozsahu.
Pak se ještě vrátím k češtině,myslím tím plně počeštěný program,jako výrobek. Pokud chci,něco aplikovat,nebo chtít,aby to získalo co největší podporu,musím vždy vše uvést v takovém jazyku,kde se to bude užívat. Vaše věta: To, že neviete po anglicky je iba váš problém....není to můj problém,ale problém distributora,který do té či oné země má i ze zákona uvést výrobek,nebo produkt v tom určitém jazyce,kde se užívat. Je to jako kdybych např.přijel do Německa a začal jim přednášet o svém nějakém vynálezu česky a na jejich otázku,že tomu nerozumějí,bych odpověděl Vaší větou:To, že neviete po česky je iba váš problém...!!!!
Dále pan Noska napsal: Ubuntu ste si nekúpili ako Windows, dokonca vás ani nikto netúti používať ho. Nechápem, čo tu riešite.
Tak k tomu bych napsal taky pár řádků.Jak už víte pane Noska,zažil jsem a byl jsem odchován na prvním systému MS-DOS. Prošel jsem se svým věkem všechny běžné systémy,ať to bylo Milenium, XP i Wista.Všechny systémy letěly z počítače velmi rychle ven a rád jsem se vrátil k WinSE98,kde jsem nainstaloval neoficiální upgrady a tento systém se jevil pak jako velmi spolehlivý a hlavně rychlý. Ovšem doba jde dál a nastal okamžik,kdy se rozhoduji o nějakém novějším systému a hlavně aby byl rychlý,jednoduchý,ale to Wista po zkušenostech nesplňuje. Proto jsem začal s Ubuntu,který je poměrně rychlý a všimněte si prosím,že do toho nevtahuji finance. Mě je jedno,jestli je systém placen nebo je zdarma,jde mě o jeho rychlost,jednoduchost a spolehlivost a Ubuntu na to náběh má,i když kojenecké chyby zde jsou,ať je to ta čeština v našich zemích,někdy zbytečná složitost,vynechání příkazů v Terminálu apod. Pokud budete chtít v těchto chvílích,aby se systém rychle ujal,hledejte vždy jednoduchost a přímost,tak jak jednoduše mě poradil Muffon !!!!!
Poradil jste:Zdravím, čo sa týka "chyby" Totemu, použite rozšírenie /addon/ MediaPlayerConnectivity do Firefoxu a nastavte si v ňom VLC Player na prehrávanie WindowsMedia súborov. Avšak to, že to nejde, NIE JE chyba Linuxu, môžete sa poďakovať MS a jeho uzavretým formátom, ktorých technické špecifikácie si MS necháva pre seba. Najmä sa však poďakujte dotyčnej televízii, že nie je schopná zabezpečiť nejaký normálny formát ako ogg video alebo aspoň real.
Tak že,to co jste poradil, jsem měl nainstalováno ještě před Vaší radou a všimnite si té Vaší složitosti a navíc dávání viny někomu jinému(MS)to je cesta nikam.Když se chce,tak to jede,má vyseknutá poklona Muffonovi !!!!
Iv3